tak' se da

Maja Šuput se javlja iz Meksika: 'Vješalica mi je palma, pijesak mi je tepih, badić odijelo...'

16.02.2022 u 23:10

Bionic
Reading

Već cijela nacija zna da je 'kraljica svadbi' na odmoru sa svojim dečkima i da ovog puta uživa daleko od Hrvatske. Moglo ju se vidjeti u minijaturnom badiću, kako uživa u raznim delicijama i noćnom životu, vozi se u limunzini, kako se Bloom igra u pijesku, a fanovi i dalje mogu pratiti njezinu najnoviju avanturu

Malo obiteljskih poziranja, malo pokazivanja razno raznih modnih kombinacija (svojih i od supruga Nenada Tatarinova), razglednica sa sunčane destinacije - Maja Šuput svakodnevno zabavlja sebe i one koji redovito prate kako izgleda njezin boravak u Meksiku.

U najnovijoj objavi je pokazala prizor s bajkovite pješćane plaže na kojem se smiješi u jednom od svojih brojnih kupaćih kostima (koje, izjavila je ranije, kupuje upravo na svojim putovanjima). 'Vješalica mi je palma, pijesak mi je tepih, badić odijelo, madrac dnevna soba, meksička pivica i tak se da..', opisala je pjevačica svoju idilu.

Koji dan ranije pokazala je koliko joj znači što je majka. 'Najbolje što sam ikad napravila', napisala je uz fotografiju sa sinčićem koji će sljedećeg mjeseca proslaviti prvi rođendan. Pozirala je s nasmiješenim Bloomom u naručju, a što je raznježilo brojne njene pratitelje.

  • +4
Maja Šuput i Nenad Tatarinov s Bloomom u Meksiku Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram