LEOPARD UZORAK U MEKSIKU

U minijaturnom bikiniju Maja Šuput pozirala na pješčanoj plaži: 'Ususret Valentinovu ispunjavam mužu sve želje'

13.02.2022 u 17:46

Bionic
Reading

Sretna tročlana obitelj i dalje uživa u ljepotama Meksika, guštajući podjednako u kupanju i sunčanju, kao i isprobavanju najfinijih delicija, a uoči Valentinova, Maja Šuput 'počastila' je supruga, ali i obožavatelje, novim fotografijama

Nakon što su u ljepotama Meksika, u društvu Vinka Filipića i supruge Sanele, uživali Nevena Rendeli Vejzović i Mak Vejzović bez djece, istu su destinaciju odabrali i Maja Šuput i Nenad Tatarinov. No, oni su se na put okuražili s malenim Bloomom, koji je dugi prekooceanski let i jet-leg odradio sa osmijehom na licu.

Kako se tamo provode, dovoljno je zaviriti na Instagram popularne pjevačice Maje Šuput, koja podjednako objavljuje fotografije neodoljivog i nasmijanog Blooma, one hrane, ljepota Meksika, ali i svoje u minijaturnim bikinijima.

Čini se da je i ovoga puta na putovanje ponijela zavidnu kolekciju kupaćih kostima, jer se već pojavila u novom. Ovoga puta odabir je pao na leopard uzorak i bikini koji je jedva prekrio strateška mjesta, a onda je Maja otkrila i tko je taj model birao.

  • +4
Maja Šuput i Nenad Tatarinov s Bloomom u Meksiku Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Ususret Valentinovu ispunjavam mužu sve želje... Danas je izabrao kupaći, pozu...' Za svoj izgled i ovoga je puta primila pregršt komplimenata od obožavatelja iz cijele regije.