pokazuje sve detalje

U istoj 'oblekici': Maja Šuput opet putuje izvan Hrvatske, prije odlaska pozirala sa svojim dečkima i otkrila gdje će uživati

07.02.2022 u 23:00

Bionic
Reading

Kraljica svadbi nije dugo mirovala kad je riječ o 'punjenju baterija'. Odlazi na godišnji odmor, kako je najavila svojim obožavateljima u jednoj od svojih prethodnih objava. Naravno, prije ulaska u avion 'pala' su brojna videa i obiteljska fotografija, a tako će biti sve dok ne stignu na odredište

I dok Nevena Rendeli Vejzović još uvijek pokazuje fotografije sa svog putovanja u Meksiko odande će idućih dana stizati razglednice Maje Šuput. Pjevačica je među ostalim prije guštanja u toplijim krajevima odradila snimanje za neki svoj novi projekt i pokazala kako maleni Bloom putuje s čak dva kofera.

Sebe i Blooma je za ovaj odlazak iskombinirala u bijele, udobne trenirke, dok je njezin suprug Nenad razbio monotoniju žutim donjim dijelom trenirke. 'Putovanje ne počinje dolaskom na destinaciju već polaskom. Epizoda Bloom osvaja Mexico kreće sad', pohvalila se kraljica svadbi pokraj fotografije nastale u zagrebačkoj zračnoj luci.

Iva Majoli, Franka Batelić, Izabel Kovačić 'ostavile su trag' u komentarima, a ostali su većinom komentirali kako je 'Bloom obišao više svijeta u godini dana' nego neki od njih, kako su 'slatki kao obitelj', a pali su i komplimenti na račun modne usklađenosti. Baš svaki stajling pjevačice gotovo je jednako upečatljiv, bilo onaj za pozornicu ili privatne trenutke, a posebno vodi računa da i njezini dečki budu 'upareni' s njom.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX