slatko iščekivanje

Maja Šuput pozirala u zavodljivom izdanju i pokazala kako izgleda u 18. tjednu trudnoće

29.10.2020 u 09:22

Bionic
Reading

Kraljica svadbi i voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' presretna je zbog svog 'drugog stanja' i dolaska prvog djeteta kojeg čeka sa suprugom Nenadom Tatarinovim. Već smo vidjeli snimku s ultrazvuka, ali i kako vježba, a sada pjevačica nastavlja uveseljavati svoje fanove pokazivanjem svojih trudničkih trenutaka

Trudnoća je razdoblje u ženinu životu kada ona blista posebnim sjajem, a fotografiranje je jedan od najljepših načina za dokumentiranje blaženog stanja. Poput mnogih i Maja Šuput bilježi sve svoje važne trenutke do dolaska njezine bebice.

'Cijeli život prije treninga bacim pogled na trbuh, jesam li izgubila koji gram, vide li se posljedice sinoćnje večere ili nazire li se trbušnjak, a sada gledam kako rastemo i pre veselim se svakom centimetru života u sebi #18weeks iliti 4,5 mjeseci', opisala je Maja Šuput najnoviju fotografiju u donjem seksi čipkastom donjem rublju koju je objavila na Instagramu.

'Uživam u novom stanju, a koje je potpuno drukčije, zanimljivo i hvala Bogu za mene vrlo ugodno. U gužvi sam kao da nije Covid, kao da nisam ni trudna. Znači non-stop radim, a ne radim ništa trudnički (smijeh). Ponašam se u skladu s propisima, a zapravo sam od jutra do mraka u pogonu zbog Majushke. Budući da nisam imala ni mučnine ni umor niti bilo kakve tegobe u trudnoći, do sada sam bila aktivna', rekla je nedavno Maja za tportal.

Pjevačica ide tri puta tjedno na trudnički pilates, gdje vježba pod budnim okom trenerice, a kad nema pilates, u svojoj teretanu šeće se po traci.