NEMA SKAKANJA PO POZORNICI

Maja Šuput: 'Subota je meni i dalje dan da se skockam i pjevam, samo sad pjevam po kući'

24.10.2020 u 19:01

Bionic
Reading

Vijest da je Maja Šuput u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta odjeknula je u javnosti poput bombe, a trudnoća je vrckavu pjevačicu natjerala da ipak malo uspori tempo. Iako se još uvijek rado odaziva na događanja, vodi novu sezonu zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i punom parom reklamira svoj brend Majushka, lijepa pjevačica ipak se morala odreći onog što najviše voli - zabavljanja publike

Kraljica vjenčanja, kako joj mediji vole tepati, odsad će na neko vrijeme pospremiti mikrofon. To znači da više nema skakanja po pozornici u štiklama, pjevanja u glas s publikom do sitnih jutarnjih sati i zabavljanja mladenaca i njhovih uzvanika diljem Lijepe naše.

Iako je sve donedavno vikendima nastupala punom parom, Maja Šuput sada mora misliti na svoje i zdravlje bebe koja stiže na proljeće. No, iako će joj svirke s bendom nedostajati, pjevačici nitko ne može zabraniti da pjeva u svoja četiri zida. Maja je svojim fanovima otkrila da se subotom svejedno dotjera i zapjeva za svoj gušt, a sigurni smo i da bebi u trbuhu sigurno godi čuti mamin glas.

'Subota je meni i dalje dan da se skockam i pjevam, samo sad pjevam po kući. Sredi se za po doma i širi pozitivnu energiju za vikend', poručila je Maja svojim fanovima koji pomno prate svaki njen korak, a posebno otkako je javnosti obznanila sretne vijesti.

Jedni su poželjeli da im Maja snimi svoj make up tutorial, dok su drugi imali brdo pitanja o trudnoći i malenom nasljedniku.

'Osjećaš li bebicu?', 'Nadam se da će dijete naslijediti od tebe te divne plave oči', nizali su se komentari ispod fotografije.

Pjevačici je bilo teško kriti trudnoću, obzirom da je sve lijepe vijesti navikla odmah podijeliti sa svojim fanovima, no ovu je vijest ipak uspjela držati za sebe.

'Prva tri mjeseca nitko to ne govori, pa nisam ni ja. To su neka trudnička pravila. Meni je bio problem jer imam jako puno prijatelja i poznanika i morala sam to zaista ozbiljno ograničiti jer saznalo bi se vrlo brzo da sam više govorila. Odlučila sam zato najbolje da je ne reći nikome. Čekanje je bilo teško, ali sad se osjećam pet kila lakša. Svi mi šalju poruke i sad im je jasno zbog čega sam se iz mnogo situacija i druženja izvlačila. Dobro smo to sakrili, ali sad je bilo krajnje vrijeme jer teško je nešto tako lijepo sačuvati samo za sebe i doslovno par ljudi koji su non stop sa mnom', priznala je za Jutarnji list 41-godišnja Maja Šuput i dodala kako beba nije mogla doći u bolje vrijeme.