UŽIVAJU U PUTOVANJIMA

Japanska avantura: Maja Šuput sa zaručnikom Nenadom stigla u Tokio

14.01.2019 u 19:10

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput i njezin zaručnik Nenad Tatarinov nedavno su proslavili godišnjicu zaruka i to romantičnim putovanjem

Maja i Nenad svaki slobodni trenutak provode zajedno, a dijele i jednu veliku zajedničku strast: obožavaju putovanja.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Par je na društvenim mrežama pokazao kako ovih dana pune baterije na egzotičnim Filipinama gdje su se ludo proveli, a neumorni se dvojac potom uputio u Japan.

  • +2
Maja Šuput plijenila pažnju svjetlucavim Moschino outfitom na štakama Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Da im se ta daleka zemlja jako sviđa svjedoči i objava na Instagramu na kojoj Maja i Nenad s velikim osmijehom na licu već tulumare u Tokiju.

'Malo nas je ponijela atmosfera u Tokiju. Odmah jedna prava turisticka fotka', napisala je Maja što je oduševilo njezine pratitelje na Instagramu.

'Preslatki ste', 'Vrh', komentirali su Majini fanovi.

Točno prije godinu dana bivši direktor šibenskog hotelskog kompleksa kleknuo je na romantičnim Maldivima i Maji postavio sudbonosno pitanje, a ona je s veseljem pristala. Par je svoju prvu godišnjicu veze proslavio na grčkom Mykonosu, a pjevačica je kaže kako zbog brojnih nastupa ona i zaručnik nisu u 2018. stigli organizirati vjenčanje.

'Svibanj i lipanj su nam idealni mjeseci za svadbu. Sad nam je to bilo nedostižno, ali radimo na tome da pronađemo slobodno vrijeme i organiziramo svadbeno slavlje koje će prije biti tulum nego neka tradicionalna priča', izjavila je Maja za Story.