FASHION GURU:

Pa što joj bi: Maja Šuput toliko brije na odjeću i brendove i onda se pojavi u nečem ovakvom

  • 21.02.2019 u 11:13

  • Bionic
    Reading

    Outfit pjevačice Maje Šuput koji je nosila na koncertu Mladena Grdovića u Zadru nije promaknuo oštrom oku našeg modnog kritičara Fashion Gurua

    Stvarno ne razumijem kako se Maja, koja toliko brije na odjeću, brendove, torbice, cipele, kikljetine, šminku i sve što se šljašti, odluči pojaviti u nečem ovakvom.

    Meni je ona beskrajno draga i zabavna i kada je vidim negdje vani, a kada se ne prezentira, super je obučena, totalno cool, OK - ako izostavimo to da i dalje sve vrišti od brendova.

    I onda se pojavi tamo gdje su fotografi u nečem totalno bezveznom kao što je ovo. Ovakve materijale više ne koriste ni dizajnerice koje su se proslavile takvim haljinama (sva sreća da Majina nema rukave, da se ne 'učibi').

    Sako mi je super, a i šešir, možda bi i haljina bila bolja da je uz raspuštenu kosu i ljetno izdanje, ali šteta da sve to zajedno jednostavno ne funkcionira.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.