ISKRENO, BEZ ZADRŠKE

Maja Šuput otkrila kakvo će ime dati sinu te kako se osjeća sada kad je ušla u sedmi mjesec trudnoće

14.01.2021 u 21:01

Bionic
Reading

Otkako je saznala da je u blaženom stanju, Maja Šuput sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijeli svaki dragocjeni trenutak. Nedavno je otkrila kako je ušla u sedmi mjesec trudnoće, a sada je za In magazin Nove TV otkrila kako se osjeća te kakvom će ime dati svome nasljedniku

Kada su saznali da će postati roditelji, Maja Šuput i Nenad Tatarinov bili su izvan sebe od sreće, a pjevačica je otkrila i kako suprug nije mogao suspregnuti suze. Iz dana u dan trbuščić je sve veći, a beba odlično napreduje. Pjevačica je putem Instagrama otkrila kako u njihovu obitelj uskoro stiže sin, a sada je za emisiju In magazin otkrila kako se ona i Nenad snalaze te je li sve spremno za dolazak bebe.

'Isto se osjećam, samo deblje, tj. šire, veće. Ne znam koji je pravi izraz. I dalje nisam pala u energiji, i dalje mi se ne spava. I dalje se probudim u pet ujutro i čekam potres. Klasika. Samo što za razliku od drugih ne smijem popiti ništa za smirenje', rekla je pjevačica koja je nedavno ušla u sedmi mjesec trudnoće.

Otkrila je i da je zadovoljna svojim izgledom u trudnoći.

'Otišlo je sve u trbuh, a ruke i noge iste. Neka bude ovako kako je. Samo da sam ja poletna, pokretna i ne moram mirovati. I da ništa ne trese. Jer imam osjećaj da će mi se dijete roditi i umjesto mama i tata reći potres i korona', našalila se Maja te otkrila da joj je bilo potrebno malo vremena da se navikne na to da će roditi dječaka.

'Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pištolje, kamione jer me toliko ljudi oko mene uvjeravalo da će to biti mini Maja. Znaš kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: 'Tatina kći, da bar bude curica.' Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš za svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu', dodala je Maja.

Obzirom na to da je do poroda ostala malo vremena Maja i Nenad početkom prosinca su otputovali na svoje posljednje putovanje u dvoje, kako bi uživali još malo prije nego krenu slatke muke oko mijenjanja pelena i grijanja bočica.

Pjevačica je za In magazin otkrila i kako uvelike razmišljaju o imenu za dječaka. Odlučna je u namjeri da svome malenom nasljedniku da strano ime. Na pitanje o kojim je imenima razmišljala za svog prvorođenog sina, Maja je odgovorila:

'Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'', rekla je pjevačica.

Iako joj Nenad rado ugađa i voli kuhati za nju, Maja tvrdi da nije zahtjevna trudnica te da je suprug pošteđen trudničkih želja.

'Ništa nisam tražila jer nije bilo potrebe. Mislim da može zapaliti svijeću na Kamenitim vratima. Nikad nisam ni rekla da nešto trebam. Evo, sad mi je u zadnje vrijeme počeo vezati cipele jer ne mogu se više prebaciti tu dolje', ispričala je Maja.

  • +19
Maja Šuput kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL