ZADNJE PUTOVANJE U DVOJE

Maja Šuput objavila fotografije iz Dubaija: 'Ne mogu vas zakinuti za plus size tijelo u badiću'

11.01.2021 u 20:02

Bionic
Reading

Pjevačica je nedavno sa suprugom posjetila Firencu, gdje je otputovala radi posla, a sada je svojim fanovima na društvenim mrežama otkrila kako je prije mjesec dana sa suprugom Nenadom Tatarinovom provela njihov posljednji odmor u dvoje. Za svoju destinaciju odabrali su Dubai koji je u zimsko vrijeme posebno popularan među turistima

Pjevačicu su pratitelji upozorili da nije baš pametno putovati u vrijeme pandemije, no Maja se nije obazirala na takve komentare. Ipak je ovo zadnji put da ona i Nenad mogu uživati na ljetovanju sami. Uskoro će na svijet stići njihov prvorođeni sin, a iako mu se oboje neizmjerno raduju, Maja ne krije da je na odmoru uživala prije početka majčinskih obaveza.

'Throwback to our 'isolation vacation'. Prosinac 2020. Početkom prošlog mjeseca (dakle prije Božića i punoooo prije potresa) otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne insta pratitelje za ovaj plus size beach body i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku, vodim vas na virtualno putovanje Ujedinjenim Arapskim Emiratima', poručila je Maja svojim pratiteljima na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u jednodjelnom crnom kupaćem kostimu, dok joj suprug ljubi trudnički trbuščić.

'Jutra počinju sa plažom, gdje kroz laganih 28 °C puše blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac koji priča pišonji kako je brzo s nama. Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjeti sad nakon mjesec dana', dodala je pjevačica koja sa svojim fanovima dijeli svaki trenutak trudničkih dana.

Ono što Maja i Nenad nikad ne propuštaju na putovanjima je isprobavanje lokalnih delicija. Oboje uživaju u ukusnoj hrani, što je jedna od zajedničkih stvari koja ih je i povezala. Nakon dana provedenog an plaži, tijekom svog boravka u Dubaiju uživali su i u večernjim izlascima u restorane, kako bi maksimalno iskoristili ovo malo vremena koje imaju samo za sebe.

  • +19
Maja Šuput kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL