NA OBITELJSKOM RUČKU

Maja Šuput ponovno se pohvalila svojom lijepom mamom kojoj neodoljivo nalikuje, a fanovima je zapeo za oko zanimljiv detalj

10.01.2021 u 18:47

Bionic
Reading

Nakon povratka s poslovnog puta iz Firence, Maja Šuput obišla je svoju mamu Danicu s kojom ima posebno blizak odnos. Gotovo svake nedjelje pjevačica uživa u maminoj hrani koja joj posebno godi u trudnoći. Tradicionalni nedjeljni ručak nije prošao bez zajedničke fotografije koja je završila na Majinom Instagramu, a njeni fanovi ponovno su ostali zatečeni koliko lijepu i mladu mamu ima pjevačica

Maja Šuput obožava dobru klopu, baš kao i njen suprug Nenada Tatarinov s kojim redovito posjećuje ugledne restorane diljem svijeta i isprobava nove okuse. U hrani posebno uživa sada kada je trudna, a ima i dobru izliku da pojede više. No, ni najdelikatnija jela vrhunskih chefova ne mogu se mjeriti s maminom kuhinjom pa pjevačica svake nedjelje obavezno odlazi kod svoje mame na ručak.

Obiteljski ručak nije mogao proći ni bez zajedničke fotke. 'Nedjeljom kod mame na ručku, plus obavezno slikanje jer mama hoće trudnicu u svim fazama na slikama', napisala je pjevačica ispod dviju fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu.

Na fotografijama mama Danica pozira sa svojom najdražom trudnicom te sa zetom Nenadom, a fanovi su odmah primijetili koliko Maja sliči svojoj mami. Mnogi su se divili mladolikom izgledu lijepe mame od koje je Maja očigledno naslijedila ljepotu.

'Mama? Ti me zezaš? Prije sestra', 'Predivne ste', 'Jao kako lijepa mama', 'Ista mama, isti smiješak', 'Ista si mama', 'Predivne. Vidi se na koga si toliko lijepa', pisali su oduševljeni fanovi, a jedna pratiteljica je uočila i zanimljiv detalj u pozadini fotografije.

Naime, mama Danica na zidu drži Majinu fotografiju koja je nastala prije nekih dvadesetak godina, u vrijeme kada je pjevačica bila crvenokosa.

  • +19
Maja Šuput kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL