SPOJILA UGODNO S KORISNIM

Ni pandemija je ne može spriječiti da uživa u putovanjima: Maja Šuput šalje pozdrave iz Toskane

09.01.2021 u 19:41

Bionic
Reading

Iako je zagazila u sedmi mjesec trudnoće, Maja Šuput ne miruje. Pjevačica je svirke odgodila na neko vrijeme, no posao nije u potpunosti ostavila po strani. Lijepa pjevačica putem društvenih mreža promovira brendove i proizvode te marljivo radi na plasiranju novih proizvoda pod okriljem vlastita brenda Majushka, a nedavno je zbog posla otputovala u Italiju

Ni pandemija, ni veliki broj oboljelih, pa čak ni trudnoća ne mogu zaustaviti Maju Šuput da putuje. Putovanja su oduvijek bila njena velika ljubav, a upravo je zajednička ljubav prema putovanjima spojila Maju i njezina supruga Nenada Tatarinova s kojim pjevačica iščekuje prvo dijete.

Ovaj put nije otputovala na odmor, već iz poslovnih razloga, iako nije otkrila o kojem je poslu riječ. No, svako je putovanje dobra prilika da se barem malo vremena pronađe za razgledavanje znamenitosti i uživanje u lokalnoj hrani pa ni Maja nije dozvolila da put u Firencu prođe bez toga.

Ovaj glavni grad Toskane leži na rijeci Arno i najpoznatiji je po svojoj srednjovjekovnoj povijesti grada-države Firence, u vrijeme kada je bila središte trgovine i financija te jedan od najbogatijih gradova u Europi, a posebice kao kolijevka talijanske renesanse, o čemu svjedoče brojni gradski spomenici.

Vrckava pjevačica nije mogla otići iz Firence, a da se ne slika ispred čuvenog mosta Ponte Vecchio. Obišla je i Firentinsku katedralu na Piazzi del Duomo u samom centru grada, najviše joj se svidjelo to što nema turista koji joj se guraju u kadar dok pokušava pozirati ispred svih tih povijesnih znamenitosti.

'Ono kad ne moraš čekati da se netko pomakne da imaš solo fotku', napisala je Maja ispod svoje zadnje objave na Instagramu, a pratitelji su se složili kako ova pandemija ipak ima svojih čari.

'Da fakat! Ima ovo pandemijsko stanje i nekih svojih prednosti', napisala je jedna Majina pratiteljica, dok joj je druga poručila da ionako više nikada neće biti solo, obzirom da u njoj raste živo biće.

  • +19
Maja Šuput kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL