PONOSNA BUDUĆA MAMA

Maja Šuput ne prestaje se hvaliti svojim trudničkim trbuščićem: 'Ljubav mamina raste'

12.11.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput ušla je u drugo tromjesečje svoje prve trudnoće i jednostavno ne može sakriti uzbuđenje i sreću zbog dolaska prinove. Zgodna Maja sada je u golišavom izdanju pokazala kako njezina bebica raste i koliko joj se trbuh proširio

Uz vesele zvuke latino muzike Maja Šuput zaplesala je pred velikim i blještavim ogledalom u vrlo oskudnom izdanju. Na sebi je imala prozirne tajice ispod kojih su se nazirale crne gaćice, dok je gornji dio tijela prekrila tek kratkim crnom topićem u obliku dolčevite.

U prvom plavu ovoga je puta bio njezin trudnički trbuščić, koji polako raste. Pjevačica je naime ušla u 20. tjedan svoje trudnoće.

'Ljubav mamina raste. Danas veselo ulazimo u 5. mjesec našeg zajedničkog života i nitko sretniji od nas’ poručila je zgodna Maja. Vrckasta plavuša ostala je trudna u 40. godini života, a bebicu, kojoj još ne želi otkriti spol, očekuje sa suprugom Nenadom Tatarinovom, za kojeg se udala u svibnju prošle godine.

'Uživam u novom stanju, a koje je potpuno drukčije, zanimljivo i hvala Bogu za mene vrlo ugodno. U gužvi sam kao da nije Covid, kao da nisam ni trudna. Znači non-stop radim, a ne radim ništa trudnički (smijeh). Ponašam se u skladu s propisima, a zapravo sam od jutra do mraka u pogonu zbog Majushke. Budući da nisam imala ni mučnine ni umor niti bilo kakve tegobe u trudnoći, do sada sam bila aktivna', rekla je Maja Šuput nedavno za tportal.

Osim toga otkrila je da je već dobro započela s pripremama za opremanje dječje sobice i bacila se na kupovinu odjeće za svoju nasljednicu ili nasljednika.

‘Sve smo izabrali. Ali kad kažem sve - sve! Ja sam se zaputila prije dva dana ponovno samo da izaberem, jer nisam znala da toliko dezena mogućih u kolicima. Ja kad sam bila mala uopće ne znam jesam li imala kolica, ja se toga ne sjećam. Mila majko što sam uzela. A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put, vrlo vjerojatno s obzirom na moje godine i zadnji pa nek se dijete veseli.’