KAD ODMOR KRENE PO ZLU...

Maja Šuput o putovanju koje će joj zauvijek ostati u pamćenju: 'Ukrali su mi skupocjenu torbicu i sat'

26.02.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov veliki su zaljubljenici u putovanja, međutim posjet egzotičnom Mauricijusu zauvijek će im ostati u sjećanju

Glazbenica i poduzetnica Maja Šuput početkom ove godine je sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom otputovala na odmor na Mauricijus.

No, ono što se dogodilo zauvijek će pamtiti, piše 24 sata.

Naime, već drugu večer boravka u Four Seasons Resortu Mauritius u kojem svaka vila i rezidencija za goste ima vlastiti privatni vrt i bazen, Maja je opljačkana.

  • +6
Maja Šuput na otvorenju 197. Samoborskog fašnika Izvor: Pixsell / Autor: EMICA ELVEDJI/PIXSELL

'Kraljica svadbi', kako je otkrila za 24 sata, 'nije imala potrebu pričati o tome jer je putovanje bilo toliko prekrasno da nije htjela umanjiti ljepotu tog mjesta izoliranim slučajem koji se može dogoditi bilo kome i bilo gdje na svijetu'.

Međutim, priča ima i dobar završetak jer je policija munjevitom brzinom vratila ukradene stvari.

'Policajci su došli u našu vilu da mi to sve vrate, tražili su me zatim da se fotkamo da imaju, mislila sam, za uspomenu i dugo sjećanje. No oni su se valjda pohvalili u postaji jer su stvari našli vrlo brzo, u samo dva dana', rekla je Maja koja je ispričala i da se nije nadala da će to tako brzo pronaći.

Među ukradenim stvarima bio je i sat koji joj je poklonio suprug te jedna torbica koju je sama kupila.

Inače, ovo nije prvi put da je pjevačica na meti lopova, jer su joj 2017. godine provalili u stan i ukrali stvari u vrijednosti od oko 60 tisuća kuna. Pljačka se dogodila dok je ona bila na odmoru u Meksiku, a počinitelji su uhićeni mjesec dana poslije pljačke.