Opisala zdravstveno stanje

Majka Ljupke Gojić Mikić o svojoj borbi s koronavirusom: 'Masku nisam skidala, družila sam se s 5 ljudi'

01.11.2020 u 22:05

Bionic
Reading

Željka Barać Gojić, majka jedne od naših najpoznatijih manekenki, danas uspješne poduzetnice Ljupke Gojić Mikić, otkrila je svojim sljedbenicima da se zarazila Covidom-19. Danas joj je 13. dan od kad je bolesna i kaže da je zbog astme i visokog tlaka mislila da se neće izvući

'13. dan. Osim podočnjaka, bljedila, opadanja kose, dva dana groznice, 10 dana 37.2 temperature, par proljeva, dva dana bolova u leđima, nogama i zglobovima, umor... Ostalo je prošlo da bolje nije moglo... Sad sam sigurna da je sve u tome koliko virusa uneseš u sebe, a ja masku nisam skidala, družila se s 5 ljudi i nitko od njih nije imao simptome ni prije ni poslije mene (ako ne dobije u ova dva dana)', napisala je Željka Barać Gojić na svom Instagramu gdje je prati preko 14 tisuća ljudi.

Nisam se vozila liftom, prala sam ruke redovno. Ni jednom se nisam nakašljala, njuh koji nemam 10 godina, vratio se prije korone i nije nestao što bi bilo da nisam bila toliko oprezna, ne smijem ni pomisliti. A zbog astme i visokog tlaka mislila sam da se neću izvući. Čuvajte se maksimalno pa će vas i korona minimalno', pozvala je Željka svoje Instagram pratitelje na oprez.

Ljupkina majka je u Instagram storyju pokazala kako sada komunicira sa svojim unučicama, koje je uveseljavaju preko skypea kako su i ranije znale komunicirati dok je Ljupka s obitelji živjela u Japanu. Prije oboljenja od koronavirusa je svoje pratitelje upozoravala na poštivanje mjera i nošenje maske.