UVIJEK ZGODNA

Sjajna figura i nakon tri poroda: Ljupka Gojić Mikić senzacionalno izgleda u kupaćem kostimu

21.09.2020 u 11:37

Bionic
Reading

Za razliku od naših brojnih poznatih dama, nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić nema naviku na Instagramu dijeliti golišave fotografije u bikiniju. Zato je njezina posljednja objava s kratkog odmora u Istri zapela za oko mnogima

Nekoć jedna od naših najboljih manekenki, danas uspješna poduzetnica i brižna majka tri preslatke kćerkice, Ljupka Gojić Mikić uživa u životu koji je stvorila nakon povratka iz Japana.

Skrasila se na Knežiji, zagrebačkom kvartu u kojem je odrasla, sa suprugom pokrenula biznis koji cvjeta, a svaki slobodan trenutak koristi za najmilije. Tako je protekli vikend odlučila provesti u Istri sa svoje dvije najbolje prijateljice, Vlatkom i Barbarom, ujedno vjenčanim kumama koje su stajale uz nju kada se svom odabraniku Mihaelu Mikiću klela na vječnu ljubav.

Žensko druženje okuražilo je našu zgodnu Ljupku na nešto što inače ne radi često. Na svom službenom profilu na Instagramu objavila je senzacionalnu fotografiju u kupaćem kostimu pokraj bazena rustikalne kamene vile u kojoj boravi.

Nekadašnja manekenka pohvalila se svojom nevjerojatnom figurom te i nakon tri poroda izgleda sjajno. Ljupka je odabrala jednodijelni kostim u boji ciklame te se nakratko vratila u prošle dane, u kojima joj je poziranje pred objektivima bilo svakodnevica.

Inače, Ljupka svoju formu održava privatnim treninzima u svome domu barem dva puta tjedno, a uz to pazi na prehranu. Cijela njezina obitelj hrani se izuzetno zdravo i uravnoteženo.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#summer2020 🤍

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)