NASMIJALA SVE NA INSTAGRAMU

Duhovita objava Ljupke Gojić Mikić: 'Kad si ozbiljan kolekcionar i pametno ulažeš da spasiš brak za ovu modnu sezonu'

22.10.2020 u 09:14

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, danas uspješna poduzetnica i prije svega majka triju prekrasnih djevojčica, svojim objavama na Instagramu oduševljava sve. Savršenim doziranjem modnih fotografija, dogodovština iz svakodnevnog života, ali i duhovitim osvrtima na privatne stvari, Ljupka je odavno stekla mnoštvo obožavatelja koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu objavu

Na Instagramu je prati više od 106 tisuća ljudi, što i ne treba čuditi, jer Ljupka Gojić Mikić jako dobro zna 'svoj posao'. Odavno je pronašla savršeni omjer da svojim pratiteljima u jednom ponudi sve - i mali uvid u svoj privatni život, ali i zanimljivosti iz poslovnog života, što vezano uz odjeću Jolie Petite, što uz slastice iz trenutno jedne od najpopularnijih zagrebačkih slastičarnica Jolie Petite Patisserie, koja je u njezinu vlasništvu.

Upravo fotografije i snimke njezinih veselih djevojčica, Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane, oduševljavaju sve, no ovoga je puta nasmijala duhovitim komentarom upućenim svom suprugu, bivšem nogometašu Mihaelu Mikiću.

Naime, Ljupka Gojić Mikić, koja je poznata po svom istančanom modnom ukusu, zahvaljujući kojem je uvijek uvrštavaju na liste najbolje odjevenih Hrvatica, ima popriličnu kolekciju dizajnerskih torbica koje je kupovala još i u godinama kada nije razmišljala o majčinstvu i kada je bila na modnom vrhu, kao jedna od najtraženijih manekenki.

A sada se čini kako se to njezino 'ulaganje' itekako isplatilo. Kako se duhovito pohvalila na svom Instagram Storyju, nova kolekcija dizajnerskih torbica s potpisom Miu Miu gotovo je identična staroj kolekciji, iz koje vlastiti primjerak ima i sama Ljupka. Zahvaljujući tome, neće morati kupovati torbicu iz nove kolekcije, što će se sigurno svidjeti Mihaelu Mikiću.