kao da ne stari

Ma tko bi joj dao toliko? Najseksi baka Balkana Neda Ukraden proslavila 72. rođendan

18.08.2022 u 12:47

Bionic
Reading

I ove godine u Boki Kotorskoj, u društvu svojih najmilijih obilježila je svoj dan, a neponovljiva regionalna glazbena diva, očekivano je pokazala djelić atmosfere s proslave i na društvenim mrežama

Neda Ukraden je za svoj rođendan bila okružena unučićima, a pokazala je fotografije na kojima u rukama drži čokoladnu rođendansku tortu te kako u veseloj atmosferi svi zajedno pušu svjećice s torte. 'Moja mjera sreće. Živjeli!', napisala je uz objavu, a pozirala je u šarenoj haljini.

Neda i dalje prkosi godinama svojim izgledom. Pomno bira što će odjenuti i redovito prati modne trendove. Stalno dobiva komplimente, a zanimljivo je da svojedobno priznala da samu sebe nekad nije smatrala savršenom, a otkrila je i da joj je u prošlosti smetala njezina kilaža.

Rekla je da joj se kao mlađoj to nije dopadalo pa je nosila duže sakoe i prekrivala stržnjicu dok je sad mnoge dame 'stavljaju umjetnu da im bude što veća'. O tituli 'najseksi bake' ranije je kazala da je to kad čuje - uvijek nasmije i da joj to imalo ne smeta. Ponosim se svojim unucima, a riječ baka joj je najljepša riječ na svijetu.

  • +2
Neda Ukraden Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX