vječna titula

Neda Ukraden: 'Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta. Riječ baka je najljepša riječ na svijetu'

17.04.2022 u 13:02

Bionic
Reading

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda iza koje je preko 50 godina karijere, nakon četiri godine ponovo nastupa u Zagrebu, 29. travnja. Pričala je o popularnosti, tajni svoje zavidne linije, a a i tko joj je od glazbenih kolega najviše prirastao srcu

'Mnogo je bilo okolnosti i događaja tijekom ovih 50 godina, koje su bile protiv muzike, umjetnosti pa činjenicu da i dalje s jednakim žarom i snimam i pjevam, smatram svojim najvećim uspjehom', izjavila je Neda Ukraden za Dnevnik.hr.

Komentirala je kako se nosi sa slavom sve ove godine. Ispričala je kako je popularnost nešto što svaka osoba koja se bavi showbizom priželjkuje te da 'nije razumjela kolege kojima to smeta i bježe od javnosti i publike'. Dodala je da 'privatan život zna nekada trpjeti zbog toga, ali da ako se jasno postavi granica i obitelj stavi kao prioritet, nema problema'.

Opet je govorila i o svojoj zavidnoj liniji. Održavati dobru formu i ono što je nasljeđeno kao poklon, može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem osobito u zrelim godinama. Smatra da je 'dovoljna svijest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost', kaže Neda. Komentirala je i titulu najseksi bake Balkana, kako je često nazivaju. 'Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu', poručila je.

Kako se obrazovala za posve druge poslove, nikada nije mislila da će tako dugo pjevati i baviti se nečim što je bio njezin hobi. Cjelokupna karijera je, priznala je, i više od njezinih očekivanja. Kad je riječ o kolegama u najboljim odnosima je sa svojim sarajevskim kolegama - Čolom, Bregom, Bešlićem, Harisom, ali nemaju puno vremena za druženja.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL