VEĆ JE DUGO SAMA

Neda Ukraden traži muža, a evo koje uvjete mora ispuniti onaj pravi

27.07.2022 u 20:35

Bionic
Reading

71-godišnja pjevačica, uz čije su pjesme odrastale mnoge generacije u bivšoj državi, svojim je izgledom uvijek mamila poglede kako mlađih, tako i starijih muškaraca, a sada je otkrila i kakvog muškarca priželjkuje uz sebe

Pjevačicu Nedu Ukraden već dugo ne viđamo u društvu nekog posebnog muškarca, no to ne znači da je ona odustala od ljubavi. Kako piše Express.ba, 71-godišnjakinja je odlučila pronaći partnera s kojim će dijeliti dobro i zlo.

'Sviđala sam se i mlađima i starijima. Ne bih željela da bude takva razlika da bi ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih voljela nekome biti mama', rekla je Neda Ukraden i potom otkrila što bi muškarac, kakvog priželjkuje, morao imati:

'Kad bi mogla dati tako jednostavan odgovor, vjerojatno bi imala nekog pored sebe. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Morao bi biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment i da zna kada treba udariti šakom o stol!'

Dodala je da su boja očiju i visina sasvim nebitni. 'Ja sam toliko željela tu toplinu doma, a stalno su mi je uništavali, stalno smo se selili i uvijek sam se pitala hoću li negdje ‘naći svoje gnijezdo‘. Uvijek sam imala fantastične stanove, a jedno-dvoje nas u kući', zaključila je za Express.ba pjevačica dodavši kako uz svu svoju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam jedino može poželjeti zdravlje.

Neda Ukraden Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL