otvorila se

Neda Ukraden o neuspjelim vezama i aktualnoj prosidbi

31.03.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Najpoznatija glazbena baka Balkana desetljećima u samom estradnom vrhu i mnoge je dirnula svojom glazbom, ali i osobnošću. Osim po svojoj karijeri uvijek je intrigirala i ljubavnim životom kojeg je uvijek skrivala kao zmija noge. Sada je otkrila nepoznate detalje iz djetinjstva, ali i kako je izgledao njezin najturbulentniji ljubavni prekid

Neda Ukraden prisjetila se svog odrastanja u Glavini Donjoj, u blizini Imotskoga i bake Anđe. 'To je najvažnija ličnost cjelokupnog mog odrastanja. Baki Anđi zahvaljujem za sve najljepše trenutke djetinjstva, radosti, brižnosti… Od toga da me uvijek čekalo grožđe orošeno koje je ubrano prije zore i smokve, pa su mi to kultne voćke, kad me netko hoće počastiti - to je to', ispričala je pjevačica za In Magazin Nove TV i otkrila da je prohodala u obiteljskom vinogradu pored kuće.

Jednom se udala, jednom je otkazala vjenčanje, a otkrila je koliko puta je rekla 'ne' prosidbama. 'Pa ja i sad imam aktualnu prosidbu', priznala je ispričala koji joj je od raskida pao najteže.

'Imala sam jednu ljubav, jednog našeg čovjeka koji je živio u Americi, mi smo se tamo slučajno upoznali na mom koncertu. Strašno sam bila zaljubljena. Mi smo se nalazili po aerodromima - Frankfurt, Zürich, Zagreb, Beograd... Išli autom, rent-a-carom, putovali... Došlo je do toga da se zreli ljudi, on je bio samo godinu dana stariji od mene, razveden, ima dijete, ja imam dijete, sve je ok, sve štima. Trebala sam pjevati za Novu godinu, došla sam sa svojim bendom, srela sam bivšega u Beogradu, rekao mi je zašto idem, kleknuo pred mene, što je meni bilo jako smješno jer sam bila zaljubljena. I netko iz benda je rekao tom čovjeku to. Mi smo se svi smijali tome, to mi je bilo tragikomično i patetično, kazala je i dodala kako je 'ta scena je prepričana i čovjek je poludio'.

'Taj moj izabranik u Americi je to doživio kao izdaju, prevaru, nož u leđa. I onda sam ja vidjela njegovo drugo lice koje ni slučajno nisam znala. Lice agresivnog, ljubomornog, posesivnog čovjeka koji meni ne vjeruje. Osim scene demoliranja tog apartmana, ja sam doživjela šokiranost, razočaranja... Osjećala sam to kao šamar svojem zdravom razumu, svojem kapacitetu rasuđivanja. Pa je li moguće da sam toliko slijepa bila?', prisjetila se pjevačica i rekla da se nikad više nisu sreli.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL