ODMARAJU JEDAN OD DRUGOGA

Luka Šulić progovorio o svom odnosu sa Stjepanom Hauserom

29.01.2020 u 22:31

Bionic
Reading

Dvjesto letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja rezultiralo je zasićenjem i umorom te su potkraj 2018. godine svjetski slavni 2Cellosi obznanili su da uzimaju pauzu. No najavili su da će i dalje imati svoje projekte privatnih koncerata, snimanja spotova i albume. Luka Šulić je tako potkraj prošle godine objavio prvi solo album. Tvrdi kako on i Stjepan imaju odlične samostalne karijere te da privatno nisu baš u kontaktu

'Super nam ide i samostalno. Imam turneju, koncerte, Stjepan također ima turneju. Najveća je snaga dvojca 2Cellos u tome što smo kao individualci toliko snažni da možemo svirati sami i imati odličnu karijeru, a kada se spojimo, onda jedan plus jedan nisu dva nego tri. Stvarno možemo puniti arene po cijelom svijetu. Zato 2Cellos i jest svjetski glazbeni fenomen, jer smo i kao individualci kvalitetni. Možda se u budućnosti opet dogodi ovakva pauza, možda opet poželimo nešto snimiti sami jer smo drukčiji', ispričao je Luka Šulić za Story.

Na pitanje je li riječ samo o poslovnoj pauzi ili su s obzirom na puno vremena provedenog zajedno, uzeli i pauzu jedan od drugoga, Luka je kratko odgovorio: 'Iskreno, ne čujemo se baš. Tu i tamo nešto poslovno. Osam godina bili smo non-stop zajedno, odgovara nam da se odmorimo jedan od drugoga, a i vodimo drukčiji život. Ja sam cijelo vrijeme s obitelji, a Stjepan radi svoje stvari. Ne znam gdje je sada. Drukčiji smo, svatko ima svoje prioritete', iskreno je Luka.

View this post on Instagram

Family selfie ❤️ #beautifulday

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Danas mu je obitelj - supruga Tamara s kojom je u braku od ljeta 2017., kćerkica Hana i dvogodišnji sin Val - prioritet. Tvrdi kako mu se život promijenio na bolje otkada je u braku. 'Val je velik, zna se samostalno igrati, crta... Imali smo sreću, oboje su odlična djeca. Još mi nije došlo da čupam kosu', izjavio je violončelist.