ŠETNJA PO MARJANU

Luka Nižetić provodi vrijeme u Dalmaciji i to u najljepšem društvu

30.10.2020 u 09:31

Bionic
Reading

Splitski pjevač i vlasnik restorana Fabrika na Visu jedva je dočekao povratak svoje sestre Petre Mastelić iz SAD-a koja je stigla u srpnju. Ona još boravi u Hrvatskoj, a Luka Nižetić 'spustio' se do Splita kako bi uživao s njima, a posebno najslađim članom svoje obitelj - jednogodišnjim nećakom Jozom

'Imamo mi naš đir, nećemo van reć di smo!', Luka Nižetić je kratko opisao nježnu fotografiju na kojoj drži svog plavokosog nećaka Jozu za ruku i vodi ga u šetnju. Nema tko se nije raznježio na tu fotografiju, a kad ga je netko od pratitelja pitao 'je li najljepše na svijetu držati tu malu ručicu', pjevač je kratko komentirao da je to čudo.

View this post on Instagram

Imamo mi naš đir, nećemo van reć di smo! ❤

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Mnogi su prepoznali kud se kreću poznati ujo i njegov preslatki nećak, a Luka je do kraja u Instagram storyju otkrio da su na Marjanu i da je s njima u điru i njegov kućni ljubimac, haski Chaka.

Pjevač i vlasnik restorana Fabrika već osam godina većinu ljeta provodi u Komiži na otoku Visu, a tako je bilo i ove godine. Nakon povratka u Zagreb promijenio je izgled, odnosno frizuru, krenuo je u teretanu, radi na novim pjesmama i vratio se na kazališne daske u predstavi za djecu 'Kako je Potjeh tražio istinu' rađenu prema predlošku bajke Ivane Brlić Mažuranić.

View this post on Instagram

Kako to opisati.. Ne mogu od sreće disati.. ❤

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on