jedina uzela novac

Zagrepčanka odnijela pobjedu u duelu s lovcima: 'Nismo bili dobri. Ne treba lagati'

23.04.2023 u 22:18

Bionic
Reading

Od petero večerašnjih natjecatelja u HRT-ovm kvizu Superpotjera jedina koja je u duelu s lovcima odnijela pobjedu je Jelena Rajhe

Jelena je nadigrala tri lovca borivši se za iznos od 5000 eura s početnom prednošću od 20 sekundi. Ostalim natjecateljima, Zagrepčanima Marku Smiljiću, kojega smo upoznali u prošlotjednom izdanju Superpotjere i Ivanu Livančiću, te Dominiku Vargi i Tomislavu Klemiću iz Bjelovara, sjajna igra lovaca, koji za razliku od spomenute četvorke nisu pogriješili ni u jednom odgovoru, nije davala puno šansi, donosi HRT.

Zagrepčanka, koju krasi humanističko obrazovanje, osigurala iznos od 500 eura. Na drugom pitanju netočno je odgovorila da je Tivatski zaljev Boke kotorske najbliži otvorenom moru, a riječ je o Hercegnovskom zaljevu.

Nakon komplimenta koji joj je udijelio Krešo okarakteriziravši je kao dobru i brzu igračicu, ali i Deanove konstatacije da zna o kakvom se kapacitetu radi s obzirom na to da su nekada bili suigrači, Jelena je odabrala ponudu lovaca. Iako je prethodno naglasila kako bi joj bilo drago odmjeriti snage s lovkinjom s kojom je, kaže, igrala, ali nikada i protiv nje, ovoga je puta ipak njezin izbor bio sučeliti se s "tri mušketira" za iznos od 5000 eura i s prednošću od čak 20 sekundi.

Naglasila je da bi joj bilo drago odmjeriti snage s lovkinjom s kojom je, kaže, igrala, ali nikada i protiv nje, izabrala je sučeliti se s 'tri mušketira' za iznos od 5000 eura i s prednošću od čak 20 sekundi. Nije znala da se ženski bend Spice Girls proslavio debitantskim hitom 'Wannabe'. Ustvrdila je i da je Aramis točan odgovor na posljednje pitanje u filmu 'Tri mušketira' umjesto u 'Milijunašu s ulice', a odgovorila je i da je 'Djevojku s bisernom ogrlicom' naslikao van Dyck umjesto Jan Vermeer.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

Uvijek briljantni lovci u duelu s Jelenom ponudili su netočan odgovor. Mladen je rekao da je Steve Jobs s Paulom Allenom osnovao više od bilijun dolara vrijednu kompaniju, a to je učinio Bill Gates. Natjecateljica je naposljetku, pobijedila, smanjivši početnu prednost za samo dvije sekunde.

@hrvatska_radiotelevizija Jelena je u HTV-ovoj Superpotjeri zabunom odgovorila i na pitanje upućeno lovcima. Mladen je stoga šaljivo dodao da ta njezina gesta zaslužuje nagradu za fair play. #hrvatskaradiotelevizija #superpotjera #kviz #lovci #video #zavas #fyp ♬ original sound - HRT

'Nismo bili dobri. Ne treba lagati, ne treba komplicirati. Nismo bili dobri i preuzimamo odgovornost, a Jeleni čestitke', poručio je Dean Kotiga. Jeleninom nastupu prethodio je onaj Marka Smiljića. Na kraju prošle emisije knjižničar koji radi u struci i Moranin 'kvizni' suigrač odabrao je igru protiv četiri lovca za 15.000 eura i 15 sekundi prednosti. Ipak, samo nekoliko krivih odgovora bilo je dovoljno za pobjedu nepogrešivih lovaca.

Bjelovarčanin sa zagrebačkom adresom, po struci kemijski inženjer Dominik Varga pokušao se okušati protiv troje lovaca. Borio se za 7500 eura imajući 12 sekundi prednosti. Duel je započeo netočnim odgovorom i sa svakim idućim topila se prednost pred lovcima koji su nastavili dominaciju i ubrzo završili igru u svoju korist. Brzopoteznu igru znanja protiv četvero lovaca za 12.000 eura i uz 14 sekundi prednosti odabrao je apsolvent farmacije Ivan Livančić no organizator kvizova, nije imao priliku svladati lovce.