vodi statistiku kviza

Lovkinja Morana Zibar mnoge je dirnula pričom o Ukrajincu koji prati 'Potjeru': 'Ispričao se jer ne može gledati'

01.03.2022 u 10:33

Bionic
Reading

Na Facebooku je Morana Zibar objavila status o poveznici između Ukrajine i omiljenog kviza koji gledatelji mogu pratiti na HTV-u. Opisala je da Ukrajinac Semjon vodi statistiku 'Potjere' već devet sezona te da ju je jako ganulo to što se ispričao zato što ne može jamčiti ažuriranost podataka stalno bježeći u sklonište

'Ganuće! Postoji čovjek po imenu Semjon Fedotov koji evo već devetu sezonu minuciozno i skoro pa u real timeu vodi statistiku 'Potjere'. Već je to samo po sebi zadivljujuće (ja bih odustala nakon dvije epizode), a još je nevjerojatnije znamo li da je on Ukrajinac koji živi u, pogađate, Ukrajini', piše Morana Zibar na Facebooku i dodaje:

'Otišla sam sad na njegovu stranicu da vidim nešto i zadnji zapis me dirnuo. Semjon se ISPRIČAVA što zbog rata ne može jamčiti ažuriranost podataka, a zatim usred gotovo pa završenog unosa za netom emitiranu epizodu dodaje da se čuje sirena za zračni napad u Žitomiru, ali da će potpuni rezultati uskoro stići. Semjone, slava tebi i Ukrajini!' završila je lovkinja objavu.

Kasnije je otkrila da je odlučila kontaktirati sa Semjonom te joj je odgovorio. 'Brzo je odgovorio na mejl i zahvalio na podršci iako kaže da svakih nekoliko sati moraju u sklonište. A uz to, vodi statistiku za druge verzije 'Potjere'!' napisala je.

  • +3
Morana Zibar Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX