NA DOBROM PUTU ZA OSTVARENJE CILJA

HRT večeras emtirao jubilarnu tisućitu 'Potjeru', a urednik kviza najavio uzbudljive novosti za gledatelje

15.12.2020 u 20:51

Bionic
Reading

Hrvatska radiotelevizija (HRT) je u utorak emitirala jubilarnu 1000. 'Potjeru', a njezin je urednik Igor Grković tim povodom najavio uzbudljive novosti koje će, ako sve bude išlo po planu, obradovati obožavatelje popularnog kviza

O toj impresivnoj brojci i fenomenu 'Potjere', natjecateljima i ekipi iza kamere, kao i golemom gledateljskom auditoriju koji s velikom radošću i nestrpljenjem čeka svaku novu epizodu tog megapopularnog kviza Hrvatske televizije, govorio je urednik Igor Grković.

'Veliko je ostvarenje što smo došli do 1000. emisije - pa bih ponajprije čestitao cijeloj programsko-tehničkoj ekipi koja je više-manje na okupu od početka emitiranja kviza 2013.', rekao je Grković i dodao kako u tom razdoblju nije zaokružen samo dio kvizaškog, već i dio jednog životnog ciklusa popraćenog dolascima, ali i neminovnim, tužnim odlascima.

'Sad kad smo došli do 1000. emisije prvi nam je cilj zaokružiti desetljeće s Potjerom u udarnom televizijskom terminu. S obzirom da gledatelji traže 'Još!', na dobrom smo putu da dostignemo i taj cilj', najavio je uzbudljive novosti za gledatelje Grković pa otkrio i jednu zanimljivost vezanu za natjecatelje.

'Zanimljivo je da nitko od njih do 1000. emisije nije uspio pobijediti u Potjeri, pa smo ih ponovno mogli sve bez iznimke ugostiti i u ovoj jubilarnoj emisiji. U njoj su osvojili novac pa su na taj način i oni u igračkom smislu zaokružili jedno dugo putovanje', rekao je urednik kviza 'Potjera' i čestitao natjecateljima na dobroj izvedbi.