MALI PREDAH

Odmor na obali: Ljupka Gojić Mikić uživa u suncem okupanom Rovinju

23.03.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Da joj je uz Japan, zagrebačku Knežiju i Novalju, u srcu posebno mjesto zauzela i Istra, naša nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić, ne krije. Početak proljeća odlučila je provesti na romantičnom odmoru u Rovinju

Otkako se vratila iz Japana, gdje je njezin suprug Mihael Mikić godinama igrao nogomet, Ljupka Gojić Mikić živi život koji je oduvijek sanjala. Obitelj je trajni dom pronašla na zagrebačkoj Knežiji, gdje je naša manekenka nekoć odrastala. Tamo su pokrenuli i novi posao koji samo raste, a dječica pohađaju školu u koju je i sama Ljupka išla.

Kako posao iz dana u dan samo raste, a interes za Ljupkine i Mihaelove slane i slatke delicije ne jenjava, par nastoji iskoristiti svaki slobodan trenutak za bijeg od svakodnevice.

Nakon što su zimu proveli na skijanju u Italiji, s prijateljima i obitelji, Ljupka je početak proljeća odlučila dočekati na obali. Zaputila se u voljenu Istru, gdje posljednjih godina rado provodi i pokoji tjedan preko ljeta, te će naredni nekoliko dana odmarati u jednom od najboljih hotela u Rovinju.

Nakon raskošnog doručka, zgodna poduzetnica otišla je u romantičnu šetnju ovim pitoresknim istarskim gradićem na obali.

Za šetnju Rovinjom odabrala je i prikladan stajling, te ostala vjerna svom prepoznatljivom stilu. Ljupka je odjenula bluzu i hlače u istim crno-bijelim cvjetnim motivima iz vlastite Jolie Petitte modne kolekcije te se ogrnula sivim predimenzioniranim blejzerom. Par otkačenih sunčanih naočala i netipična srebrna torba u koju stane sve potrebno, zaokružili su cijelu priču opuštenog chic looka.

Inače, slično 'odijelo' može se pronaći na policama Zare, a ovakve će kombinacije vladati uličnom modom u narednom toplom periodu.