guštanje na najjače

Ljupka Gojić Mikić u omiljenom gradu: Uživa u najboljem društvu

23.02.2022 u 10:42

Bionic
Reading

Jedan od naših najuspješnijih top modela, danas uspješna poduzetnica spakirala je kofere i sa svojim djevojčicama optutovala u 'grad ljubavi', odakle šalje zanimljive 'razglednice'

Ljupka Gojić Mikić i njezine kćerke Jana Sienna i Mila Amelie borave u Parizu, u koji su stigle prije nekoliko dana. U ranim snimkama i fotografijama nekadašnja manekenka pokazuje koliko im je lijepo. Među ostalim bile su pokraj Eiffelovog tornja, posjetile Louvre, Montmartre, Sacre Coeur, vidjele Moulin Rouge. Na jednom od tamošnjih trgova jedan od umjetnika napravio im je zajednički portret.

Ljupka je prvi put stigla u grad ljubavi i zaljubljenih sa 17 godina, s mamom. 'Poharala' je Milano, London i New York, a prvih godinu dana manekenstva, iako s uspjehom u drugim metropolama, u Parizu nije mogla dobiti posao. 'Svi su joj u Parizu govorili da je tres jolie, da je prelijepa. Imali smo deset castinga na dan i nijedan posao nije dobila', prisjetio se ranije Hamed Bangoura za 24sata.

Nakon manekenske karijere, koja je još uvijek povremeno aktivna, Ljupka se, podsjetimo, posvetila dizajniranju, pokrenula je modni brend Jolie Petite, a sa suprugom Mihaelom Mikićem otvorila je slastičarnu na zagrebačkoj Knežiji, u prizemlju zgrade na čijem zadnjem katu žive.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX