OVOGA SE SVI SJEĆAJU

Ljubiteljica 'prirodnog' ili feministički istup? Julia Roberts progovorila o najneugodnijem trenutku karijere

05.11.2018 u 17:05

Bionic
Reading

Kada se prije gotovo dvadeset godina na svečanoj premijeri u Londonu pojavila slavna glumica, mediji danima nisu prestali pisati o tome. Razlog nije bio u njezinoj ljepoti, neodoljivom osmijehu, niti eventualno tajanstvenom muškarcu pored nje, već u neobrijanom pazuhu kojeg se ovih dana i sama Julia Roberts prisjetila gostujući u jednom talk showu

Trebala je to biti večer za pamćenje - premijera filma 'Ja u ljubav vjerujem' u Londonu, a glavna zvijezda, Julia Roberts, na crveni tepih stigla je u šljokičastoj crvenoj haljini.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

S prepoznatljivim širokim osmijehom krenula je pozirati okupljenim fotografima, a onda... trenutak za pamćenje - Julia Roberts podiže ruku da mahne obožavateljima, koji na kraju ostaju šokirani zbog neobrijanog pazuha koji se sasvim jasno vidio zahvaljujući haljini s lepršavim kratkim rukavima.

Od tada je prošlo 20 godina, budući da se događaj zbio 1999. godine, no i dan danas mnogi se kroz smijeh sjećaju tog događaja, a sada ga se prisjetila i sama glumica, gostujući u talk showu 'Busy Tonight', svoje kolegice Busy Philipps. Glumica i voditeljica bez imalo je zadrške odlučila doznati od Julije Roberts je li to bio znak njezinog feminističkog stava ili se sve odigralo sasvim slučajno.

'Slika mi je, nažalost, i dalje vrlo jasna u mojoj glavi. Očito je da nisam dobro izračunala dužinu svojih rukava u kombinaciji s mahanjem i otkrila je puno više od onog što sam željela. Nije to bio nikakav moj istup niti išta, samo dokaz da sam i ja sasvim obično ljudsko biće', rekla je smijući se Julia Roberts.

  • +14
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.