HOLIVUDSKA MILJENICA

Sve glasnija šuškanja o razvodu Julia Roberts demantirala je na ovaj način

11.09.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Prije ljeta holivudska glumica pokleknula je pred sveopćim trendom i otvorila profil na Instagramu, a upravo je tu društvenu mrežu iskoristila da pokaže kako je u njezinu braku s kamermanom Dannyjem Moderom apsolutno sve u redu

O svom privatnom životu, posebice braku s Dannyjem Moderom, holivudska miljenica Julia Roberts nerado govori, no ponekad ipak otvori dušu. Tako je ovih dana, u razgovoru za Extru, otkrila kako je sretnija no ikada sa snimateljem s kojim ima troje djece.

Supruga je spomenula nakon što ju je novinar, tijekom promocije nove HBO-ove serije 'Homecoming', pitao o Instagramu, na kojem je krajem lipnja otvorila profil.

'Znate što? On je divan muškarac. Toliko nam je zabavno zajedno da se to ne može opisati. Jedan dan smo ležali u krevetu i pitala sam ga mogu li objaviti tu fotografiju jer je sve to za mene još uvijek nepoznanica. Pristao je.'

Holivudska glumica neodoljivog osmijeha u jednom od svojih posljednjih većih intervjua, onom za Harper's Bazaar, rekla je kako je upravo Danny Moder promijenio njezin život. 'Bila sam razmažena osoba. Sama sam sebi bila dovoljna. Trčala sam uokolo i snimala filmove', priznala je Julia, dodavši kako je 'pravu osobu' pronašla 2000. godine.

'Kada pomislim zbog čega je moj život onaj pravi i ima smisao, znam da je to zbog njega.'

Inače, mnogi su mediji, po tko zna koji put, počeli pisati o nesuglasicama i trzavicama u njezinu braku, no ona svojim objavama na Instagramu to uredno demantira.

  • +35
Julia Roberts i Danny Moder Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je da Julia Roberts na svom profilu ima 1,6 milijuna pratitelja, no jednom se stvari razlikuje od većine svojih kolega - time što je zabranila ikakvo komentiranje obožavatelja ispod fotografija.