dugogodišnji kolege

Ljubav na pomolu: Jesu li Reese Witherspoon i Kevina Costnera spojile rastave?

09.11.2023 u 23:14

Bionic
Reading

Godina 2023. bila je presudna za brak Reese Witherspoon i Jima Totha te za brak Kevina Costnera i Christine Baumgartner, no internetom odnedavno kruže šuškanja o novoj romansi Reese Witherspoon i Kevina Costnera

Reese Witherspoon i Kevin Costner ove su godine prekinuli svoje dugogodišnje brakove, a vijesti o njihovim razvodima šokirale su javnost. I dok su glumica i Jim Toth odlučili svoj brak okončati u prijateljskim odnosima i tišini, ime Kevina Costnera protezalo se po medijima uz naslove o prepiranjima s bivšom suprugom Christine Baumgartner.

Iako je ova godina za njih bila puna izazova, internetom se proširila vijest o novoj ljubavnoj romansi u Hollywoodu. Naime, neki tvrde da su 68-godišnji Costner i 47-godišnja Witherspoon novi par Hollywooda.

Šuškanja su se proširila ove srijede, no već danas ih je ugasio tim popularne glumice.

'Ova je priča potpuno izmišljena i nije istinita', rekao je predstavnik Reese Witherspoon za PageSix.

NETKO NA HAVAJIMA, A NETKO...

Dok mu bivša žena odmara s njegovim prijateljem, Kevin Costner djecu odveo u Aspen

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Kevina Costnera u svibnju je ostavila supruga Christine Baumgartner, a nekoliko mjeseci nakon ipak su uspjeli pronaći zajednički jezik. Podsjetimo, bivša manekenka od glumca je zahtijevala da joj isplaćuje više od 175 tisuća dolara alimentacije uz opravdanje da su njihova djeca navikla na luksuzan lifestyle koji se mora nastaviti i nakon rastave braka.

'Kevin i Christine Costner došli su do prijateljskog i međusobno dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak', stoji u priopćenju za javnost Kevinovog glasnogovornika koje je dao u rujnu.

U svibnju je okončan i brak Reese Witherspoon i Jima Totha, a na sudu je dogovoreno kako će imati zajedničko skrbništvo nad 10-godišnjim sinom Tennesseejem.