s Carlom Deanom

Dolly Parton otkrila tajnu sretnog braka koji traje skoro 60 godina

09.11.2023 u 17:02

Bionic
Reading

Sljedeće godine Dolly Parton slavit će 60 godina uz svog voljenog supruga, a za svoje obožavatelje odlučila je otkriti tajnu sretnog braka

Pjevačica Dolly Parton i njezin suprug Carl Dean zajedno su već 59 godina, a i danas sretna Parton otkriva da su uzajamna ljubav i poštovanje jedno prema drugom uvijek bili temelj njihove romanse. Iako Deana drži podalje od zainteresiranih obožavatelja, on je bio uz nju tijekom cijele karijere.

Hitmejkerica i njezin suprug Carl Dean upoznali su se u praonici rublja u Nashvilleu 1964. godine, a vjenčali su se dvije godine kasnije. Voditeljici Zoe Ball u emisiji je otkrila koja je tajna njihovog dugogodišnjeg braka i veze koja traje već 59 godina!

'Mislim da je veliki dio toga činjenica da smo iskreni i otvoreni i da imamo izopačen smisao za humor', otkrila je 77-godišnja zvijezda dodavši da u njihovom odnosu smijeha ne nedostaje: 'On je lud, tako je zabavan i pametan.'

Pjevačica je i danas zaljubljena u supruga, a tvrdi da bi se u njega zaljubila da je i tuđi muž.

Dolly je istaknula da jako cijeni mišljenje svog supruga, ali on joj nikada ne daje iskren odgovor 'na okrutan način'.

Pjevačica je imala tek 18 godina, a Dean 21 godinu kad su se upoznali, no i danas dijele ljubavnu sreću.

'Moja prva pomisao bila je da ću oženiti tu djevojku. Moja druga pomisao je bila, Bože, ona dobro izgleda. I to je bio dan kada je moj život započeo. ne bih mijenjao posljednjih 50 godina ni za što na ovoj zemlji', romantično je priznao Carl Dean u izjavi za 50. godišnjicu braka para 2016. godine.

  • +4
Dolly Parton i Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia