uživaju na odmoru

Ljubav koja traje gotovo deset godina: Sonja Kovač raznježila fanove romantičnom fotografijom s dečkom

06.08.2021 u 22:12

Bionic
Reading

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač obožavatelje je počastila romantičnim fotografijama s plaže na kojim grli svog dugogodišnjeg dečka Gorana Mandića

'Ljubavna priča koja traje od 2012.,' napisala je Sonja Kovač iz dvije najnovije fotografije na svom Instagram profilu. Sjedeći na ležaljci na plaži, s pogledom prema moru, Sonja odjevena u bijeli jednodijelni badić nježno grlo svog dečka Gorana Mandića.

Njihova ljubav traje već godinama, točnije od 2012., kako je navela Sonja, a skladan par doista uživa u životu i zajedničkim trenucima. Par je početkom ove godine kupio svoj prvi zajednički stan, a Sonja se posebno potrudila oko uređenja. Sada pak uživju u bajkovitom godišnjem odmoru koji trenutno provode u Brelima.

Sonjina objava privukla je pažnju njezinih brojnih pratitelja koje je prizor raznježio. 'Ljubav je u zraku', 'Predivan par', 'Prava ljubav', 'Najljepši i najslađi par', 'I neka traje i traje,' pisali su joj pratitelji, a neki su čak naveli kako je vrijeme da svoju ljubav 'podignu na višu razinu'.

No, osim romantičnog prizora, mnogima je za oko zapela i Sonjina figura te su pohvalila njezine obline koje nerijetko otkriva u objavama na društvenim mrežama.