u stanu od 130 kvadrata

Ružičasta raspsodija: Sonja Kovač ima pravu malu beauty oazu u svom novom domu

21.05.2021 u 14:13

Bionic
Reading

Naša influencerica odnedavno uživa u svojom novom, luksuznom stanu u Zagrebu koji je u siječnju ove godine kupila s dečkom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem i već su svi imali priliku vidjeti kako izgleda većina njihovog stana te terasa. Odškrinula je vrata prostorije koja je san svake žene

Sonja Kovač je u jednom od svojih videa priznala i kako joj je najdraži dio novog životnog prostora dnevni boravak, zbog mnogo svjetlosti koja prodire kroz staklenu stijenku. Stan ima mali i veliki WC te tri spavaće sobe. Na red za pokazivanje ovih dana je došao i njezin beauty kutak u garderobnoj sobi.

'San svake curke, zar ne?' opisala je Sonja uz fotografiju na Instagramu. Bijeli stolić za šminkanje upotpunila je ogledalom s žaruljicama, stolcem i jastučićima u ružičastoj boji, a s time je uskladila i krevetić za psa. U istoj sobi drži i odjeću, torbice, nakit, naočale. Blogerica je pozirala je u dugoj bijeloj haljini. Vidljivo je kako nije imala ni malo šminke na sebi.

Inače, influencerica se u isto vrijeme preselila i proslavila devetu godišnjicu veze s dečkom Goranom, a otkrila je i kako je uspjela kupiti stan. 'Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše', rekla je tada Kovač.