u braku s kamermanom

Ljubav kao na filmu: Julia Roberts živi bračnu idilu već 21 godinu, no nije sve išlo glatko

22.08.2023 u 05:57

Bionic
Reading

Slavna glumica ističe da joj je udaja za kamermana Daniela Modera bila najbolja odluka u životu te da uživa u skladnom odnosu i odgoju njihovo troje djece

Holivudska ikona Julia Roberts proslavila se ulogama žena koje pronalaze doživotnu ljubavnu sreću, no i osobno je najbolji primjer toga da ona postoji u stvarnom životu.

Naime glumica je već 21 godinu u sretnom braku s Danielom Moderom, kamermanom kojeg je upoznala na setu filma 'Meksikanac', a s kojim danas ima troje djece.

Iako nitko nije dovoljno naivan da povjeruje kako par živi posve idiličnim životom kakav viđamo na malim ekranima, činjenica jest da su pronašli dobitnu formulu koja im je omogućila dugotrajnu vezu i stabilan odnos.

  • +9
Julia Roberts i Daniel Moder Izvor: Profimedia / Autor: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Raskinuli dugogodišnje veze da bi bili zajedno

Za početak, ono što je danas brak o kakvom mnogi sanjaju u početku nije išlo nimalo glatko jer su oboje kada su se upoznali (i zaljubili) bili u vezi.

Sve je počelo prilikom snimanja romantične komedije 'Meksikanac' 2000. godine, u kojoj je Roberts glumila s Bradom Pittom. Tada je bila u vezi s Benjaminom Bratom, a Moder je bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg.

'On je razriješio svoj odnos, a ja svoj. Tada smo imali dobre temelje da započnemo odnos', rekla je 55-godišnja glumica u razgovoru s Oprah Winfrey 2003. godine.

Uistinu, Roberts je raskinula s Brattom u lipnju 2001., nakon četiri godine veze, dok je početkom 2002. Moder zaključio razvod sa Steimberg.

Romantično vjenčanje na ranču

Par nije dugo čekao da okruni svoju ljubav te su uplovili u bračne vode i održali spektakularno vjenčanje na Moderovom ranču u New Mexicu na državni praznik 4. srpnja. Svemu je na čari dala romantična gesta jer je par okružen svijećama, kineskim lampionima i ružinim laticama razmijenio zavjete, u koje i 21 godinu kasnije u potpunosti vjeruju.

Pišu si pisma


Upitana kako se nose s vremenom koje provode odvojeni jedno od drugog, Julia Roberts je rekla:

'Oduvijek si pišemo pisma. Prvo pismo koje mi je poslao bilo je dugačko sedam stranica. Čuvam ga i jednog dana ću ga pokazati kćeri Hazel kako bih joj rekla - ovo vrijedi tražiti u životu.'
 

'Udaja za njega bila je najbolja odluka u mom životu. Kada sam ga upoznala, osjetila sam 'seizmičku promjenu', kao da prvi put imam kontrolu nad vlastitom sudbinom. Znala sam da mi, na najčudesniji način, život više neće biti isti', rekla je Roberts u intervju s Gwyneth Paltrow 2018. godine, dodavši:

'S godinama nam je odnos postao još bolji. Ostali smo si najdraže osobe na svijetu. Sretni smo jer između nas postoji neki neobjašnjivi sklad u svemu što radimo, iako ne radimo uvijek sve na isti način.'

Imaju troje djece

Nakon tri godine braka, u studenom 2004., par je dobio blizance: sina Phinnaeusa i kćer Hazel. U lipnju 2007. obitelj je narasla na pet članova jer je Julia rodila još jednog sina, Henryja.

Osim što uživaju u obiteljskom životu, par uspješno surađuje na filmskom setu.

'Surađivali smo u puno projekata. Mogu reći da je najzaslužniji za moj uspješan nastup u trileru 'Tajna u njihovim očima'. Ponekad budem nervozna jer želim da uvijek misli da sam odlična na setu', kaže glumica.

Glumica je njihovu ljubav odlučila proslaviti i originalnom gestom te je na londonsku premijeru filma 'Karta za raj' stigla u unikatnoj haljini Alexander McQueena s Moderovim inicijalima te datumima rođenja njihove djece.

A 21. godišnjicu braka par je ove godine javno obilježio fotografijom strastvenog poljupca, kakve svakodnevno razmjenjuju otkad su se upoznali, vješto balansirajući obiteljskim i profesionalnim obavezama te pronalazeći najveću podršku i sreću jedno u drugome.