OSMIJEH OD UHA DO UHA

Ljubav cvjeta: Iva Majoli sretna je u zagrljaju supruga

24.01.2023 u 12:31

Bionic
Reading

Naša bivša tenisačica i izbornica ženske teniske reprezentacije Iva Majoli do ovog je ljeta skrivala svog tajanstvenog Talijana, poduzetnika Roberta Calegarija. S njim je početkom listopada stupila u brak, a da uživa sa svojim odabranikom nerijeko zna pokazati svojim obožavateljima

Iva Majoli i Roberto Calegari su sudbonosno 'da' izrekli u vijećnici u Milanu, gdje se Majoli i preselila nakon vjenčanja. To je drugi brak najbolje hrvatske tenisačice svih vremena i osvajačice Roland Garrosa u Parizu davne 1997. godine.

U jednom intervjuu otkrila da ju je Roberto osvojio jednostavnošću i pažnjom, a fotografijama koje tu i tamo objavi na Instagramu otkriva i kako im ljubav cvate. U najnovijoj objavi je pokazala romantičnu fotografiju na kojoj poziraju sretni i zagrljeni.

Prošlog ljeta supružnici su intenzivno putovali - bili su na Mljetu, u Padovi, Monte Carlu i Veroni. Inače, Majoli se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira, a njezijn dragi je vlasnik tvrtke koja se bavi trgovinom i financijama.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX