hvali se

Neki već ukrašavaju domove božićnim ukrasima, a Iva Majoli pokazuje super liniju u badiću i kako se ljubi sa suprugom na Maldivima

26.11.2022 u 14:56

Bionic
Reading

Kako je 'najavila' u jednoj od svojih objava na društvenim, naša proslavljena tenisačica i izbornica Fed Cup reprezentacija cijeli tjedan uživa na suncu i u romantičnim trenutcima sa svojim talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem. Stalno padaju novi zanimljivi prizori koje pokazuje svijetu

Par boravi u Joali Beingu, jednom od najluksuznijih kompleksa na svijetu. Ondje je Iva Majoli među ostalim pratila prvu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru. Objavila je fotografiju na kojoj se moglo vidjet kako prati utakmicu na velikoj televiziji.

Sa odmora iz snova pokazala je kako gušta u vožnji biciklom, te s još nekoliko fotografija bajkovitih zalazaka sunca, luksuznog smještaja, a pohvalila se i svojom super linijom u jednodijelnom kupaćem kostimu. Sve češće pokazuje nježne trenutke sa suprugom pa je objavila i nekoliko na kojima se s njim ljubi i grli.

Početkom listopada par se vjenčao u Milanu, a Iva nam je uoči svadbe rekla da zbog brojnih obveza neće moći na medeni mjesec. No, očito su supružnici ipak pronašli vremena za nezaboravno putovanje. Bivša tenisačica se u Talijana zaljubila krajem prošle godine. Rekla je da ju je osvojio svojom jednostavnošću i pažnjom te da joj to dosad nitko nije davao na način na koji on to čini.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX