uz zalazak sunca

U nježnom zagrljaju: Iva Majoli uživa sa svojim suprugom na egzotičnoj destinaciji

22.11.2022 u 17:50

Bionic
Reading

Bivša tenisačica, a sadašnja izbornica hrvatske teniske ženske reprezentacije, nakon što se pohvalila sa fotografijama sa svog nedavnog vjenčanja, sada pokazuje kako je došlo vrijeme za guštanje u toplijim krajevima s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem

Iva Majoli svojim pratiteljima se javila s nekoliko romantičnih fotografija sa zalaskom sunca, ali i poziranjem sa suprugom u zagrljaju. Trenutno borave u Joali Being, jednom od najluksuznijim resorata i retreata na svijetu.

'Nevjerojatno mjesto za pomlađivanje. Najčudesniji fitness i spa', napisala je legendarna tenisačica koja je ispisala povijest hrvatskog sporta osvojivši 1997. godine Roland Garros. Zahvalila se svojim domaćinima što su primili nju i njezinog supruga te istaknula kako se veseli što će ondje provesti još jedan tjedan. Podsjetimo, za Roberta Calegarija udala se početkom listopada.

Iva je nedavno izjavila da njezin odabranik uz nju uči neka pravila tenisa i upoznaje svijet tenisa te da je sretna, mirna i zadovoljna. Otkrila je da su kliknuli smo od početka te da je mislila da se nikad više neće udavati, ali da je s Talijanom sve došlo spontano i dogodilo se u tih godinu dana. Lijepo joj je, kazala je, biti u braku i uživaju jedno s drugim, nadopunjuju se i drago joj je da su si podrška u svemu.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX