neprepoznatljiva

Lijepu voditeljicu nećete prepoznati zbog novog izgleda

04.05.2017 u 09:32

Bionic
Reading

Frizure RTL-ove voditeljice Antonije Blaće nekako uvijek izazovu zanimanje javnosti, a ovoga puta simpatična je Antonija iznenadila i samu sebe. Humorom je pokušala izvući frizuru koja se očito ni njoj nije svidjela

'Ako vam je danas bad hair day... Think again! Hrvatska traži zvijezdu, tema 70-e', napisala je voditeljica Antonija Blaće ispod fotografije na kojoj očito snima naredne emisije showa

Svoju prirodno ravnu kosu ovoga je puta za potrebe emisije nakovrčala i to tako da se dobije izgled frizura kakve su se nosile 70-ih. 'Ja mislila Vanna', 'Jaoooooo... Na kaj si se dala nagovoriti, ne, ne i ne, nikako', 'Bon Jovi', neki su od komentara njezinih obožavatelja koje je ovoga puta uspjela nasmijati, ali i iznenaditi. 

No njezina frizura nije ono što su obožavatelji jedino primijetili i često ju hvale da im je jedna od najdražih voditeljica. Iza sebe ima dugogodišnji televizijski staž koji je započela nakon sudjelovanja u prvoj sezoni reality showa 'Big Brother'. Od tada je imala mnogo angažmana, a posljednji veći izazov bila joj je emisija 'Život na vagi', u kojoj je sudjelovala i kao producentica. 

Trenutno snima emisije natjecateljskog showa 'Hrvatska traži zvijezdu', a ovo nije prvi put da je za istu emisiju promijenila izgled. Nedavno je tako potakla veliku raspravu oko promjene svoje plave kose u smeđu te šiški. 

Hello chocolate world! #zvijezde

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

'To mi je novi look za novu emisiju koju spremamo. Ofarbala sam kosu, a imam li šiške ili ne, to je previše intimno pitanje. To vam je kao da neku ženu pitate ima li umjetne grudi', rekla je tada za tportal 37-godišnjakinja.