ŠTO KAŽETE?

Antonija Blaće promijenila imidž

30.03.2017 u 12:21

Bionic
Reading

Je li potamnila kosu ili joj je to perika, koja joj bolje stoji - tamnija ili svjetlija - kakvu je dugo imala, frizura Antonije Blaće izazvala je polemike. I dok su mnogi njezinim odvažnim šiškicama bili oduševljeni, neki su joj u komentarima na društvenim mrežama priznali da bi voljeli da je riječ samo o perici. Antoniji to nije prvi put da je promijenila boju kose, a kao brinetu mogli smo je vidjeti i ranije

RTL-ovoj voditeljici i kreativnoj producentici showa 'Život na vagi' izgled sa šiškama jako se sviđa jer je objavila još jednu fotografiju u sličnom izdanju.

'To mi je novi look za novu emisiju koju spremamo. Ofarbala sam kosu, a imam li šiške ili ne, to je previše intimno pitanje. To vam je kao da neku ženu pitate ima li umjetne grudi', rekla je za tportal smijući se uvijek dobro raspoložena Antonija. Dodaje kako malo promjene nikad ne škodi jer kosa raste i da se obojati.

Dugačku plavu kosu dugo je imala, a do sada je, kaže, napravila različite promjene na svojoj kosi.

'Imala sam duže i kraće varijante, svjetlije i tamnije, često sam mijenjala frizure, a u posljednje vrijeme sam se ulijenila', rekla je Antonija.