životni IZAZOVI

Antonija Blaće o novom projektu, braku i zdravom životu

05.03.2017 u 08:42

Bionic
Reading

Uskoro će na RTL Televiziji krenuti novi natjecateljski show u kojem će se Antonija Blaće pokazati u novoj ulozi. Jedno od najomiljenijih domaćih televizijskih lica ovog puta bit će iza kamere jer je u projektu 'Život na vagi' - kreativna producentica. Za tportal je ispričala kako se snalazi u novoj ulozi, koliko i sama stiže voditi zdrav život, a dotakla se i svoje ljubavi s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem

'Kako mi se za sve zvijezde slažu, tako se nekako dogodio i ovaj projekt. Na dosadašnjim projektima uvijek me zanimalo što se događa iza kamere i sad mi se ukazala prilika da se okušam kao kreativni producent. Nisam prepuštena sebi, uz mene je Danijela Habek, ali sad otkrivam posve drugi svijet u odnosu na vođenje', kaže Antonija.

Danas joj u poslovnom smislu najveći izazov predstavlja upravo njezin korak u produkcijske vode.

'Projekt 'Život na vagi' sigurno nije jednostavan, dosta je opsežan, od castinga do same realizacije, jako su duga snimanja, vrlo je naporan projekt i u emocionalnom, ne samo fizičkom smislu, tako da mi je ovo strašan izazov. Imam tremu i jedva čekam da krenemo u eter. Kad je riječ o voditeljskim izazovima, zauvijek će mi izazov ostati live emisije jer je to adrenalin koji se ne može s ičim usporediti', ističe. Dodaje da je fan televizije novog doba pa joj je projekt - show ovakve vrste bio poznat od prije.

'Dosta sam znala o tom formatu i pratila ga, trenerica Jillian Michaels mi je poznata od prije, a inače volim te 'promijeniti svoj život' tipove emisija, koliko god to nekome zvučalo glupo 'neš' ti makeovera'. Ovo zahtijeva previše snage, rada, krvavo je, ali se isplati', pojasnila je Antonija.

Voditeljica showa 'Život na vagi' je Marijana Batinić, a Antonija se prihvatila produkcijskog dijela posla

I sama je s novim prehrambenim navikama i vježbom napravila veliki zaokret u životu. Svjesna je i važnosti zdrave prehrane, ali i koristi od vježbanja.

'Stignem vježbati, dignem se prije posla pa odvježbam da ostanem u formi. Suprug me gleda u čudu i misli si: 'Zašto, pobogu, to radiš?' Njemu je neshvatljivo što je to rekreativac. Ne vidi nikakvog smisla u vježbanju ako nisi profesionalni sportaš. Njegova perspektiva o vježbanju je totalno drukčija od moje', smije se Antonija.

Sa suprugom vaterpolistom Hrvojem Brlečićem u braku je dvije godine

Kad je riječ o tajnama ženine ljepote, Antonija koja i sama dobiva komplimente na račun svog njegovana izgleda, kaže da je sve stvar privlačnosti duše.

'Pod zadnje najljepše što sam čula je kompliment: 'što si starija, sve si bolja'. To mi je top rečenica! Kako koračam prema četrdesetima, ta mi se spoznaja strašno sviđa', kaže. Tridesete su joj donijele samo najljepše događaje u životu.

'Ne kužim taj koncept vremena i što je to jer se nikad ne bih vratila u dvadesete. Dobila sam sigurnost sama sa sobom, čovjek se u tim godinama nekako sabere, lakše je jer se ne brineš više o tome što tko misli i govori', ističe. Tridesete su joj, osim brojnih poslovnih angažmana, donijele i stabilnost u privatnom životu, brak.

❤️ #storyparty #storyhalloffame #sinoc

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Otkrila je kako se snalazi u braku i je li se što promijenilo u posljednje dvije godine.

'Ne vidim neku ekstra promjenu budući da smo i prije braka živjeti skupa. Lijepo mi je kad izgovorim 'Suprug me čeka', to mi nekako zvuči moćno, gordo, bolje nego 'Dečko me čeka'', smije se uvijek dobro raspoložena Antonija. Romantiku u braku, priznaje, teško održava.

'Imamo premalo vremena koje provodimo zajedno. Od nove godine Hrvoje igra za Mladost, ima tri treninga dnevno pa dok se poklopimo i uskladimo s obavezama... ali zato je slađe i zato trajemo. Iako mi jako nedostaje. Ali to je valjda faza tih tridesetih, kad se stvara, radi. Doći će valjda i neki smiraj', zaključuje.