Lijepa Zita

Samozatajna kći Stephana Lupina ukrala je sve poglede u izlasku s ocem

22.09.2023 u 18:56

Bionic
Reading

Izlazak za tatu i kćer! Svečani događaj u Zagrebu okupio je brojna poznata lica, a među njima jedan par je posebno privlačio pažnju – Stephan Lupino i njegova kćer Zita

Svečano obilježavanje 25. rođendana Poliklinike Svjetlost okupilo je čitavu kremu političkih, poslovnih i estradnih lica. Nema tko nije bio na glamuroznom partyju - potpredsjednik Vlade RH Oleg Butković, ministar školstva Radovan Fuchs, potpredsjednik Sabora Željko Reiner, bivši predsjednik Stipe Mesić, bivši premijeri Zlatko Mateša, Tihomir Orešković, nekadašnji ministri Mate Granić i mnogi drugi, a za dobar glazbeni štimung bili su zaduženi Petar Grašo, Jole, Gibonni, Doris Dragović i Tereza Kesovija.

A među svim tim brojnim uzvanicima bio je i poznati fotograf Stephan Lupino koji je stigao u društvu svoje 25-godišnje kćeri Zite Lepen, koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti. A ovoga puta lijepa Zita je spremno pozirala fotografu, a svojom pojavom izazvala čisto oduševljenje.

Za ovu svečanu prigodu Zita je igrala na kartu provjerene elegancije i pročišćene klasike. Tako je izbor pao na usku bijelu haljinu bez naramenica i midi duljine, a klasičan, uzak kroj bio je vrlo laskav za njezinu siluetu. Bijelu haljinu kombinirala je s elegantnim bijelim salonkama špic vrha,a dugu kosu jednostavno pustila da pada u gustim valovima.

lista poznatih je podulja

Od političara do glazbenih zvijezda: Nema tko nije bio na glamuroznom partyju

Pogledaj galeriju

Samozatajna Zita rijetko medijski istupa, a u rijetkim izjava nikada nije krila koliko je ponosna na rad svoga oca, zato što svojim radom širi pozitivne poruke.

Lupinova djeca njegova su najveća podrška i poklonici tatinog stvaralaštva zbog čega ih rado traži mišljenje, pa im u posebnoj chat grupi šalje fotografije, svoje radove i raspituje se kako oni napreduju, prije koju godinu otkrio je InMagazin. 'Tatinu umjetnost stvarno doživljavam posebno. Vidim iz dana u dan koliko on ljubavi gaji u svemu tome što radi. Svakodnevno on nama šalje u posebni chat svoje radove i kako oni napreduju i traži naša mišljenja. Stvarno svakodnevno nas upućuje u to što radi i vide se koliko ljubavi i strasti ima u tome, tako da to jako cijenim', izjavila je Zita tada.

U jednom od rijetkih medijskih istupa istaknula je i da joj je san proputovati svijet i upoznati što više kultura i ljudi, a osim fotografije zanima ju i moda, pisao je svojevremeno Večernji list.

Inače, Lupino je Zitu dobio u braku s bivšom suprugom Lidijom s kojom ima i sina Martina, a najstariju kći Camillu dobio je u drugoj vezi.