Helena Seger

Lijepa supruga uspjela zasjeniti legendarnog Zlatana Ibrahimovića

23.08.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Šveđanin bosanskohercegovačkih korijena meta je ženama diljem svijeta, no za njega postoji samo njegova Helena, premda ih dijeli 11 godina razlike i 30 centimetara visine. Zlatan Ibrahimović i njegova voljena nevjenčana supruga ovih dana uživaju u Saint-Tropezu sa sinovima te menadžerom Minom Raiolom. Najviše vremena provode na jahti, a pozornost medija ovog puta nije na karizmatičnom nogometašu, već na atraktivnoj 46-godišnjoj plavuši

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger jedan su od neobičnijih parova u svijetu poznatih i slavnih. Ona svog Ibru odmila zove derištem, a on nju časti nadimkom 'zla superkuja deluxe'.

Helena Seger nimalo ne nalikuje klasičnim ženama nogometaša koje viđamo na modnim revijama i društvenim mrežama. Šveđanka je bogata marketinška stručnjakinja koju zovu Victorijom Beckham Pariza, navodno ne voli ići u šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa juriti na motociklu i rijetko istupa u javnosti.

#helenaseger #zlatan #zlatanibrahimovic #psg #manchesterunited #wag #minoraiola

A post shared by Helena Seger FP (@helenasegerfp) on

Helena je pametna i samozatajna, a supruga često podržava na utakmicama, poput prave navijačice.

  • +4
Helena Seger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni par je zajedno već 14 godina, a iz dugogodišnje veze imaju dvojicu sinova, 11-godišnjeg Maximiliana i 9-godišnjeg Vincenta.