vrijeme veselja

Lijepa slučajnost: Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas proslavili rođendane koji im padaju na isti dan

26.09.2022 u 14:22

Bionic
Reading

Slavni holivudski par uživaju u svakom trenutku svoga braka, a proteklog vikenda su proslavili svoje rođendane. Rođeni su na isti dan, 25. rujna, a on je od nje stariji 25 godina. Glumica je dočekala svoj 53, a glumac 78. rođendan

'Rođendan nam je! Nakon 24 godine zajedničkog slavlja našeg posebnog dana, još uvijek mu se veselim. Volim te!', poručila je Catherine Zeta-Jones pored fotografija sa Michaelom Douglasom. Slavni holivudski par 25. rujna proslavio je Catherinin 49. i Michaelov 74. rođendan.

Podsjetimo se, par se upoznao 1998. godine, a nakon jednogodišnje veze stupili su u brak 2000. godine, odmah nakon što se Douglas rastao od bivše supruge Diandre Luker. Slavni glumac je svojedobno izjavio, a Zeta Jones potvrdila, da su se odmah nakon što su se upoznali vrlo brzo zaljubili jedno u drugo.

Nedugo nakon toga, rodio im se sin Dylan, a tri godine kasnije i kćer Carys. Sina Dylana su prije nekoliko godina ispratili na studij na sveučilište Brown, dok se Carys, koju već nazivaju majčinom dvojnicom, sve češće pojavljuje u medijima kao poznavateljica mode i manekenka.

Tijekom godina brak je preživio razne turbulencije. Nakon što je dvostrukom oskarovcu dijagnosticiran karcinom jezika 2010. godine, dok se Catherine istovremeno borila s bipolarnim poremećajem. Brak im je ušao u krizu pa su odlučili živjeti odvojeno, no ipak su se pomirili iste godine. Kasnije je Douglas istaknuo da je sretan što mu je Zeta-Jones supruga.

  • +3
Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER