MICHAEL DOUGLAS ISKRENO:

'Žalim što se nisam ranije razveo'

08.08.2013 u 07:49

Bionic
Reading

Michael Douglas otvoreno je progovorio o braku s prvom suprugom, sinu Cameronu koji je na odsluženju dugogodišnje zatvorske kazne te kako ljubav nikada ne treba uzeti zdravo za gotovo

Michael Douglas i njegova bivša supruga Diandra Luker rastali su se 2000. nakon 23 godina braka, no slavni glumac otkriva kako su se trebali razvesti i prije, prenosi MailOnline.


'Nemam ništa protiv nje i zapravo jako cijenim svoju prvu suprugu. No trebali smo taj brak zaključiti osam ili 10 godina ranije', izjavio je 68-godišnji glumac za britanski The Mirror.

'Trebalo mi je puno vremena da shvatim kako je samo u interesu bračnog terapeuta da se taj brak nastavi, jer da smo se jednostavno razveli, on više ne bi imao posla. Mislim da bi i Diandra vjerojatno rekla isto. To je jedino zbog čega žalim', izjavio je oskarovac koji se u intervjuu dotaknuo i problema sa svojim sinom Cameronom koji trenutno izdržava devetogodišnju zatvorsku kaznu za kaznena djela povezana s drogom.

'On je sjajan mladi čovjek i nadam se da ćemo jednog dana biti zajedno. Zna što je učinio i preuzima punu odgovornost za svoje postupke te je sada na najboljem mjestu za nekoga tko želi otvoriti novo poglavlje u svom životu. Tu sam za njega i dalje ga podržavam.'

Michael, koji u braku s Catherinom Zeta-Jones ima 12-godišnjeg Dylana i 10-godišnju Carys, kaže kako je sretan što je po drugi put otac.

'Obožavam djecu i sretan sam što sam dobio drugu priliku da imam obitelj.'

Brak Michaela i Catherine bio je pun izazova, uključujući i Dylanove posebne potrebe, Catherinin bipolarni poremećaj te Michaelov karcinom. No par je uspio izaći na kraj s problemima velikim dijelom zbog svoje odanosti.

Prava je ljubav ozbiljan posao. Ljubav je izvanredan osjećaj koji dolazi iz dubine duše, ali mora se njegovati. S godinama sam naučio da ne smijete uzeti ljubav zdravo za gotovo. Trebate ju zaštititi, njegovati, graditi i nakon onog početnog, fizičkog i emocionalnog aspekta, postat će sve dublja', rekao je Michael.