OBITELJSKA FOTOGRAFIJA

Ovo ne viđamo često: Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ovime su pokazali koliko im nedostaju djeca

19.04.2022 u 12:50

Bionic
Reading

Iako imaju puno više vremena za sebe i svoje potrebe, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ipak ne mogu sakriti koliko im nedostaju Carys i Dylan, njihova djeca, koja su 'napustila obiteljsko gnijezdo' i otišla na studij

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas odlučili su provesti uskršnje praznike zajedno sa svojom djecom, 21-godišnjim Dylanom i 18-godišnjom Carys, zbog čega su otišli u kampus u kojem, dok studira, boravi upravo njihov sin.

Ono što je najbolje od svega je da su uspjeli proći gotovo neprimjećeno, dok ih je Dylan vodio u razgledavanje, a obiteljski selfie na svojem je Instagram profilu objavila holivudska legenda.

Nasmijani i dobro raspoloženi, Catherine se pokušala sakriti iza sunčanih naočala, a Douglas je uz njih na glavu stavio i šiltericu.

Još dvije fotografije objavila je i Catherine Zeta-Jones na svom Instagram profilu i uz njih napisala: 'Banda je ponovno na okupu! Sretna, presretna! Kampus!'

  • +3
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Inače, 21-godišni Dylan Douglas studira na Brown fakultetu, a budući da je on već upoznao okolicu, sada je iskoristio priliku da bude vodič sovjoj obitelji.

Otkako su i Dylan i Carys napustili 'obiteljsko gnijezdo' i otišli na studije, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas imaju puno više vremena jedno za drugo, no, ne kriju koliko im njihovi nasljednici nedostaju.