VAŽAN DAN

Catherine Zeta-Jones ne krije sreću zbog sina Dylana: 'Neopisivo sam ponosna i volim te više nego riječima mogu iskazati'

30.05.2022 u 11:58

Bionic
Reading

Holivudsku glumicu Catherine Zetu-Jones obuzele su emocije kada je svoje najstarije dijete, sina Dylana vidjela u ulozi magistra, na dodjeli diploma Sveučilišta Brown

'Čestike mom dječaku na diplomi. Ti si moj ponos i moja radost Daylan. Neopisivo sam ponosna i volim te više nego riječima mogu iskazati', stoji ispod najnovije Instagram objave 52-godišnje glumice Catherine Zete-Jones.

Glumica velških korijena pojavila se na Rhode Islandu na svečanoj promociji ovogodišnjih magistara Sveučilišta Brown, generaciji u kojoj je diplomirao i njezin 21-godišnji sin Dylan kojeg dijeli sa suprugom Michaelom Douglasom.

Dotjerana i ponosna mama pozirala je s novopečenim magistrom političkih znanosti, koji se za ovu svečanost primjereno uredio. Odijelo i kravata nazirali su se ispod uobičajene haljine za promociju.

  • +2
Katherine Zeta Jones sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: Robert Melen / Alamy / Alamy / Profimedia

Večer prije velikog dana, obitelj je mladom Dylanu pripremila iznenađenju jednom restoranu, u kojem se potom sasvim nenadano pojavio njegov ujak Lyndon Jones, mlađi brat glumice Catherine Zete-Jones.

Holivudski par Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones osim sina Dylana imaju i 19-godišnju kćer Carys koja je nedavno završila srednju školu te također namjerava upisati prestižno Sveučilište Brown.