LIVIJEVA LJUBAV

Putem društvenih mreža oglasila se Helena Livaković, supruga najvećeg junaka večerašnje utakmice

09.12.2022 u 20:35

Bionic
Reading

Nakon što je u osmini finala nosila Livakovićev dres iz utakmice protiv Austrije, ovoga je puta Helena Livaković na stadion stigla u Livijevom dresu u kojem je Japanu obranio tri penala i nije pogriješila - Dominik Livaković ponovno je nacionalni heroj, a ona mu je sada posvetila i objavu na Instagramu

Na stadion Education City, u katarskom Al Rayyanu, u kričavozelenom dresu sa brojem 1 svog supruga Dominika Livakovića, u kojem je u osmini finala obranio tri penala Japanu i doveo Hrvatsku u četvrtfinale, stigla je Helena Livaković. Lijepa Zagrepčanka na tribinama je bila u društvu supruge Domagoja Vide, Ivane, dok je nekoliko redova ispod nje sjedila Josipa Perišić sa djecom.

Odabravši dres kojim je Livi bio nepogrešiv protiv Japana, Helena Livaković donijela je i ovoga puta sreću svom suprugu, koji je ponovno bio junak cijele utakmice.

A uz taj dres odlično su se uklopile zlatne naušnice izrađene u obliku medvjedića i presvučene 18-karatnim zlatom monegaškog brenda APM Monaco. Medvjedići se nalaze na kopči ukrašenoj bijelim cirkonima i biserom, a može se skinuti i staviti na drugu kopču.

S jedne je strane medvjedić 'presvučen' zlatno-bijelim kamenčićima, a s druge zlatno-zelenim, zbog čega su bile savršene da se stope sa zelenim dresom.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

A ono što su svi s nestrpljenjem iščekivali, njezino je javljanje na društvenim mrežama. Nedugo nakon utakmice, Helena Livaković objavila je zanimljiv Instagram Story, izrađen po uzoru na Marvelove junake, s Livakovićem u glavnoj ulozi, a iznad njega piše 'CroBra'. Ispod njega nalaze se brazilski nogometaši, koje je njegova maestralna obrana poslala kući.

Nakon toga objavila je njegovu fotografiju nakon večerašnje utakmice i ispod nje uz emotikon srca napisala: 'Ponos!'