KATE BECKINSALOVIĆ

Objavila snimke sa zagrebačkog Trga: U Modrićevom dresu holivudska glumica pokazala svijetu kako se navija u Hrvatskoj

09.12.2022 u 21:42

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Kate Beckinsale i dalje je u Zagrebu, gdje snima svoj novi film, a budući da se jedno od snimanja poklopilo sa četvrtfinalnom utakmicom Hrvatske i Brazila, na setu je organiziranjo gledanje i navijanje, kojem je prisustvovala i ona

Iako je, kako je i sama napisala, Britanka i na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu navija za Englesku, Kate Beckinsale ipak je navijala večeras za Hrvatsku. Kako je rekla, budući da trenutno snima u Hrvatskoj, 's odličnom hrvatskom ekipom', podupire našu reprezentaciju.

Na Instagram Storyju, odjevena u Modrićev dres s brojem 10 i plavom perikom na glavi, holivudska glumica potpisala se kao Kate Beckinsalović, aludirajući time da je 'postala Hrvatica'.

Slavna glumica objavila je i tri videa i uz njih napisala: 'Bravo Hrvatska! Volimo vas!' Na prvom videu ona i prijateljica snimaju se točno u trenutku kada je Hrvatska nogometna reprezentacija zabila gol, te njih dvije počnu vrištati i skakati.

Nakon toga objavila je i atmosferu na setu snimanja filma 'Canary Black', gdje su svi isto navijali i skakali, a potom je objavila i video sa glavnog zagrebačkog Trga, koji se ubrzo nakon završetka utakmice napunio, a slavlje će, vjerujemo, potrajati do duboko u noć.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Ove snimke obići će svijet budući da ih je Kate Beckinsale objavila na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 5,5 milijuna ljudi.