ZASLUŽEN ODMOR

Lijepa Albina u vrućim hlačicama pozirala na bajkovitom Visu; obožavatelji je zasuli komplimentima

12.06.2021 u 16:53

Bionic
Reading

Albina Grčić (22), ovogodišnja pobjednica Dore koja je Hrvatsku predstavljala na Eurosongu u Nizozemskoj, ovih dana puni baterije na prelijepom Visu

Vlasnica hita 'Tick-Tick' s kojim se uspješno predstavila na Eurosongu, iako nije prošla u finale, imala je zapažen nastup za koji je dobila samo pohvale, a od tad broj joj fanova samo raste.

Zgodna Splićanka samo niže uspjehe pa je na nedavnoj dodjeli nagrada Porin dobila vrijedno priznanje za najbolju novu izvođačicu.

Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: EBU / THOMAS HANSES

Nakon svega Albina se odlučila odmoriti pa se uputila na bajkoviti Vis gdje uživa u suncu i moru. Na oduševljenje svojih brojnih fanova na Instagramu je pokazala kako izgleda njezin idealni odmor.

Zgodna glazbenica opuštala se na jednoj od najljepših plaža na Jadranu, viškoj Stinivi, gdje je svoje obožavatelje oduševila šarmantnim ljetnim lookom.

Atraktivna glazbenica uskočila je u trendi jednodijelni bikini koji je sparila s traper hlačicama, a ovaj look savršen za plažu upotpunila je šeširom od slame i sunčanim naočalima okruglih okvira.

'Mogu li ostati ovdje zauvijek?', zapitala se Albina, a vrlo brzo počele su samo stizati pohvale na račun: 'Prelijepa si', 'Divna', 'Ljepotica'.

Inače, na nedavnoj dodjeli nagrada Porin, Albina Grčić se prvi puta pojavila u javnosti u društvu svoga dečka, 22-godišnjeg nogometaša Ivana Ćalušića s kojim je ponosno pozirala na crvenom tepihu. Par se pozna otkad su bili djeca, a ljubav se rasplamsala prije dvije godine.