u vezi su

Leonardo DiCaprio ozbiljno zaljubljen u 25-godišnju manekenku koja ga je zaludila

02.11.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Iako Leonardo DiCaprio ima reputaciju da izlazi samo sa ženama u dobi od 25 ili manje, čini se da bi njegova nova djevojka Vittoria Ceretti konačno mogla biti žena zbog koje će se odreći životne navike stalnog mijenjanja djevojaka

Neki dan paparazzi su uhvatili Leonarda DiCaprija i Vittoriju Ceretti kako dijele dodire izdvojeni iz mase koja je partijala na jednoj od zabava priređenih za Noć vještica. 25-godišnja Ceretti posve je zaludila holivudskog glumca, a izvori tvrde da je DiCaprio spreman obećati se samo njoj.

On kao dobitnik brojnih glumačkih nagrada i ona kao manekenka za istaknute modne brendove udružili su se zbog zajedničkog interesa za naš planet. Oboje su strastveni oko želje da spase planet od klimatskih promjena, što ih je i povezalo i osnažilo njihov odnos.

'Leo je lud za Vittoriom i svaki njezin aspekt smatra intrigantnim. Sviđa mu se kamo ovo ide i trenutno se viđa samo s njom. Vrlo je inteligentna i ima sve kvalitete koje on traži u partnerici', ispričao je izvor blizak glumcu za DailyMail.

  • +5
Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti Izvor: Profimedia / Autor: YOLO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Uz to, izvor je otkrio i njihove namjere za budućnost: 'Vittoria je uspješna i financijski neovisna. Ona je očito zapanjujuća i on je smatra nevjerojatnom. Ali za sada, namjeravaju većinu svoje romanse zadržati u privatnosti.'

Prvi put zajedno su fotografirani u kolovozu, no tada smo svi još uvijek vjerovali da je DiCaprio u vezi s Gigi Hadid, koja je svoju ljubavnu sreću, kako se čini, pronašla uz DiCaprijevog kolegu Bradleyja Coopera.

POKRENULI GLASINE

Je li ona njegova nova odabranica? Poznata Talijanka uhvaćena u druženju s DiCaprijem

Pogledaj galeriju